• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Sultan Papağanımın Makatta Kanama

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻💕☘ Çok sevindim binlerce kez dua ediyorum size,yardımlarınız için teşekkür ederim çok korkuyordum
Estağfurullah inanın forumdan çıkcam, çıkamadım, şimdi diyorum şimdi yszacak💓🥰😊çok mutlu oldum Allah da sizi mutlu etsin, can kurtardınız,
Sıcak tutun, üşümesin bolca besleyin, yulaf verin, probiyotik, vitamin, boş bırakmayın, darı yesin, kalamar kemiği, Calsiyum gerekli, taplasın canım yaa💓🥰😊

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye

Elvistar

Yeni Üye
Estağfurullah inanın forumdan çıkcam, çıkamadım, şimdi diyorum şimdi yszacak💓🥰😊çok mutlu oldum Allah da sizi mutlu etsin, can kurtardınız,
Sıcak tutun, üşümesin bolca besleyin, yulaf verin, probiyotik, vitamin, boş bırakmayın, darı yesin, kalamar kemiği, Calsiyum gerekli, taplasın canım yaa💓🥰😊
🙏🏻🙏🏻☺💕 Çok sağolun tekrardan ince düşünceniz için,en sıcak odaya koyduk.Kalamar kemiği eksik birtek mutlaka alacağım yarın👍

Elvistar

Yeni Üye
Fucidin var mı evinizde, terramicyn krem de olur, artık zeytinyağı sürmeyin, toparlar Allah ın izniyle, rahim dışarda değil, müsade edin dinlensin, uyusun, lütfen sıcak olsun ortam,gerisi Takdiri İlahi 🥰💓😊
Fucidin var,Mercimek tanesinden bile küçük sürmeliyiz sanırım,tekrar boş yapmaz yumurta yapmaz sanırım değilmi ? 6 senedir böyle yapmamıştı eş istiyor galiba.Bizimde bir kara kediciğimiz var bu arada aynılar sizinki ile lucimiz 🙏🏻

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Fucidin var,Mercimek tanesinden bile küçük sürmeliyiz sanırım,tekrar boş yapmaz yumurta yapmaz sanırım değilmi ? 6 senedir böyle yapmamıştı eş istiyor galiba.Bizimde bir kara kediciğimiz var bu arada aynılar sizinki ile lucimiz 🙏🏻
Evet minicik sürün enfeksiyon kapmasın🥰😊, yulaf ve elma kızgınlığı alır ferahlatır, süpriz yaptı size🥰😊iyce toparlasın, 2 gün sonra tekrarı olabilir, olursa rahat yumurtlar, kanal açıldı, haftaya da isterse banyo yapar🥰😊oda ferahlatır 😊

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Ömürleri sağlıklı ve uzun olsun 🥰😊

Elvistar

Yeni Üye
Evet minicik sürün enfeksiyon kapmasın🥰😊, yulaf ve elma kızgınlığı alır ferahlatır, süpriz yaptı size🥰😊iyce toparlasın, 2 gün sonra tekrarı olabilir, olursa rahat yumurtlar, kanal açıldı, haftaya da isterse banyo yapar🥰😊oda ferahlatır 😊
Çok teşekkür ederim içim ferahladı.İnanın onun kadar bende stres olmuştum ve karnıma ağrılar girmişti panikten.Şimdi rahatladık.Mutlaka dediklerinizi uygulayacağım.Sizin dostlarınızın da tüyleri kadar ömrü olsun inşallah güzel mutlu ve sağlıklı olsunlar hepsi 💕🙏🏻