• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan Papağanımın Kanatlarında Sorun

unusmre

Yeni Üye
papağınımı kafesten çıkardım fakat uçamadığını farkettim kanadına baktığımda böyle bir şey gördüm sebebi nedir ne yapmam gerekiyor ?IMG_8331.jpg

Ekli dosyalar

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Merhaba ailemize hoşgeldiniz ☺ gördüğünüz şeyi ben göremedim mümkünse daha yakın ve tüylere üfleyerek bir resim ekler misiniz👍 birde kuşun genel halini görebilmemiz için kafes içinde tünekte video eklerseniz daha net yorumlar yaparız1705324624194.png

unusmre

Yeni Üye
elimde durmuyo maksimum bu kadar yakından çekebildim şu fotoğraftada şu kısmı yara olmuş gibi geldi bana IMG_8331.jpg

unusmre

Yeni Üye
Kuşumun kanadı bugün böyle oldu ne yapmam gerekiyor uçamıyoda sessizleşti iyice yanında başka bir papağan daha var yeni geldi iyi anlaşamıyorlar o yapmış olabilirmi yardımcı olun lütfen unnamed.jpg

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Kuşun önceki hali var mı. Sırttan görünecek şekilde varsa eski halini ve şimdiki halini ayrı ayrı paylaşır mısınız. Yeni gelen kuş yapmaz ama yeni gelen kuş nedeni ile stres olup kendisi yapabilir. Takviye kullanıyor musunuz. Entrobac probiyotik gerwit multivitamin ve BT amin Forte takviye kullanmanızı öneririm. Stresinede tüylerine de iyi gelir. Kanat köklerine bir kanatlı uzmanı tarafından bakılması gerek. Eğer kendi yapıyorsa yenilerinin çıkması için köklerin temizlenmesi gerekir.

unusmre

Yeni Üye
unnamed (2).jpg bu önceki hali

unnamed (1).jpg bu da şu anki hali

takviye falan kullanmadım hiç ilk defa böyle oluyor eğer evde bir çözümü yoksa veterinere götüreceğim

unusmre

Yeni Üye
Kuşun önceki hali var mı. Sırttan görünecek şekilde varsa eski halini ve şimdiki halini ayrı ayrı paylaşır mısınız. Yeni gelen kuş yapmaz ama yeni gelen kuş nedeni ile stres olup kendisi yapabilir. Takviye kullanıyor musunuz. Entrobac probiyotik gerwit multivitamin ve BT amin Forte takviye kullanmanızı öneririm. Stresinede tüylerine de iyi gelir. Kanat köklerine bir kanatlı uzmanı tarafından bakılması gerek. Eğer kendi yapıyorsa yenilerinin çıkması için köklerin temizlenmesi gerekir.
.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Son halini sırttan tam çekermisiniz.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
ne yapmam gerekiyor bilenler yardımcı olsun lütfen @Semiha S. @Şehmus BAKIR
Nerede ikamet ediyorsun? Muayene lazım fotoğraf veya video yükleyemedin bir türlü kardeşim 😅tut elinde kuşu bir elinle de aç kanadını üfle biri çeksin kameraya 👍 şunu bir görelim ona göre yol gösterelim eğer ur varsa da zaten kanatlı uzmanı şart

unusmre

Yeni Üye
Nerede ikamet ediyorsun? Muayene lazım fotoğraf veya video yükleyemedin bir türlü kardeşim 😅tut elinde kuşu bir elinle de aç kanadını üfle biri çeksin kameraya 👍 şunu bir görelim ona göre yol gösterelim eğer ur varsa da zaten kanatlı uzmanı şart
elimde durmuyo maalesef kaçıyo 😔 şu an çekebildiklerim bunlar sanırım veterinere götürmem en doğrusu olucak

Üst Alt