C cocktaiellselo Yeni Üye Katılım 13 Ara 2025 Mesajlar 50 Tepkime puanı 13 Puanları 8 5 Mar 2026 #1 Kanadindan bir tuy cikmis. Tunege takildikca bagiriyor. Ne yapayım çekeyim mi?
Semiha S. Eski Forumcu Moderatör Uzman Mentör Kıdemli Üye Katılım 31 Ağu 2022 Mesajlar 6,980 Tepkime puanı 7,558 Puanları 113 5 Mar 2026 #2 Hızlıca çekip alın. Ama tüy kırıldıysa kökü kalmasın kontrol edin. Kökden alın.
C cocktaiellselo Yeni Üye Katılım 13 Ara 2025 Mesajlar 50 Tepkime puanı 13 Puanları 8 5 Mar 2026 #3 Semiha S.' Alıntı: Hızlıca çekip alın. Ama tüy kırıldıysa kökü kalmasın kontrol edin. Kökğd alın. Genişletmek için tıkla ... Nasıl alicam ki elimle çekeyim mi direkt. Çok bağırıyor korkuyorum bende. Kökünün kaldığını nasıl anliyacagim?
Semiha S.' Alıntı: Hızlıca çekip alın. Ama tüy kırıldıysa kökü kalmasın kontrol edin. Kökğd alın. Genişletmek için tıkla ... Nasıl alicam ki elimle çekeyim mi direkt. Çok bağırıyor korkuyorum bende. Kökünün kaldığını nasıl anliyacagim?
Demet bükay İkon Üye Mod Yöneticisi Yardımcı Mentör Şampiyon Üye Kıdemli Üye Katılım 15 Tem 2023 Mesajlar 27,698 Tepkime puanı 33,829 Puanları 113 5 Mar 2026 #4 cocktaiellselo' Alıntı: Nasıl alicam ki elimle çekeyim mi direkt. Çok bağırıyor korkuyorum bende. Kökünün kaldığını nasıl anliyacagim? Genişletmek için tıkla ... Merhaba çekin direk, ters yönde çekmeyin sıkıntı olmaz
cocktaiellselo' Alıntı: Nasıl alicam ki elimle çekeyim mi direkt. Çok bağırıyor korkuyorum bende. Kökünün kaldığını nasıl anliyacagim? Genişletmek için tıkla ... Merhaba çekin direk, ters yönde çekmeyin sıkıntı olmaz
C cocktaiellselo Yeni Üye Katılım 13 Ara 2025 Mesajlar 50 Tepkime puanı 13 Puanları 8 5 Mar 2026 #5 [ Demet bükay' Alıntı: Merhaba çekin direk, ters yönde çekmeyin sıkıntı olmaz Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler aldim
[ Demet bükay' Alıntı: Merhaba çekin direk, ters yönde çekmeyin sıkıntı olmaz Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler aldim