• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papaganimin kan tuyleri

dusa

Yeni Üye
Sultan papağani aldim 6 aylik veterine glturdum kan tuylerinin cekilmesi gerk dedi vitamin verdi gunluk cekiyorum ama kanatlari filizlendi uzmaya başladi ama hayla kanlı geliyo kökleri hep boylemi olcak nezmn normale doner yardimci olurmusunuz yeni tuylerini cekmese normale dönermi

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Araştırmacı Üye
Kıdemli Üye
Sultan papağani aldim 6 aylik veterine glturdum kan tuylerinin cekilmesi gerk dedi vitamin verdi gunluk cekiyorum ama kanatlari filizlendi uzmaya başladi ama hayla kanlı geliyo kökleri hep boylemi olcak nezmn normale doner yardimci olurmusunuz yeni tuylerini cekmese normale dönermi
Kuşunuzun durumunun bir videosunu ve tüylerinin fotosunu atabilir misiniz? Videoyu streamble.com üzerinden atabilirsiniz.

Demir E.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Nasıl yani, yeni gelen tüyleride mi çekiyorsunuz 🤔

Mert G.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Sultan papağanın tüyü çekilmez resim görelim ve bt amin forte takviyesi yapalım haftada iki kere

dusa

Yeni Üye
Yemesi icme normal sadece tek kanadi bu sekilde

dusa

Yeni Üye
Kanatli hayvan veterinerine goturdum cunku kanadinda kan vardi iki ilac verdi kan tuylerinin temizlenmesi lazim dedi gosterdi nasil cekilecegni bizde gunluk kontrol ediyoruz temizledim ama bugun yeni cikan tuylerden biri gene kanadi onuda cekmek zorunda kaldim

Mert G.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Kanatli hayvan veterinerine goturdum cunku kanadinda kan vardi iki ilac verdi kan tuylerinin temizlenmesi lazim dedi gosterdi nasil cekilecegni bizde gunluk kontrol ediyoruz temizledim ama bugun yeni cikan tuylerden biri gene kanadi onuda cekmek zorunda kaldim
Çekmeyin baya kanatırsınız . Haftada iki kere bt amin forte verin az da yulaf yeterli olur düzelir yakında

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Bu kuş 6 aylık değil. Yetişkin bir erkek. Sırttan fotoğraf görelim ama tüy hastası olma ihtimali yüksek.

dusa

Yeni Üye
Tuy hastasi olsa diger kanadinda tuy sorunu olmazmiydi ki hic hasta fln durmuyo ki

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Tuy hastasi olsa diger kanadinda tuy sorunu olmazmiydi ki hic hasta fln durmuyo ki
Siz görsel ekleyin bakalım. Zamanla diğer kanadı ve kuyruğuda dökülebilir. Zaman içersinde ortaya çıkar. Kanlı tüy kökleri buna işaret olabilir.

dusa

Yeni Üye
Resim yuklenmiyo ki kac kere denedim videoda cektim yuklen.iyo veterinerin verdiyi ilaclari kullaniyorum işte insalh işe yarar

Üst Alt