• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Sultan papaganimin gözü sulanıyor

ebruli6628

Yeni Üye
Papaganimin gözü sulanıyor şu an oğlumda aynı durumda ..birbirlerine geçme olanağı varmı bilmiyorum devamlı bir damla paylaşılıyor.insanlara kullanılan damlami öyle ise oğluma yazılan damlada farklı bir isimde navaqua adı ..papağana kullanabilirmiyim

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Üretici
Papaganimin gözü sulanıyor şu an oğlumda aynı durumda ..birbirlerine geçme olanağı varmı bilmiyorum devamlı bir damla paylaşılıyor.insanlara kullanılan damlami öyle ise oğluma yazılan damlada farklı bir isimde navaqua adı ..papağana kullanabilirmiyim
Merhaba, oğlunuz grip benzeri belirtiler gösteriyor mu? Kuşun gözünün ve beyaz kağıt üzerine yaptığı dışkı resimleri ile kuyruğu da görünecek şekilde tünekteyken videosunu mutlaka görelim.
Resim için mesaj alanındaki dosya ekleyi, video için ücretsiz video paylaşım sitesine videoyu atıp linki buraya ekleyelim. Video eklemek için talimatlar aşağıda;
Screenshot_20230318_143040_Chrome.jpg

ebruli6628

Yeni Üye
Merhaba, oğlunuz grip benzeri belirtiler gösteriyor mu? Kuşun gözünün ve beyaz kağıt üzerine yaptığı dışkı resimleri ile kuyruğu da görünecek şekilde tünekteyken videosunu mutlaka görelim.
Resim için mesaj alanındaki dosya ekleyi, video için ücretsiz video paylaşım sitesine videoyu atıp linki buraya ekleyelim. Video eklemek için talimatlar aşağıda;
Ekli dosyayı görüntüle 55328
Hayır oğlumda grip yok ama Dr a götürdüm evde başka gözü böyle olan varmı diye sordu dr.kus aklıma hiç gelmedi enfeksiyon kapmış oglunuzun gözü dedi belli ilaçlar ve antibiyotik yazdı

Ekli dosyalar

ebruli6628

Yeni Üye
Ekli dosyayı görüntüle 55328

Ekli dosyalar

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Üretici
Videosunu mutlaka görelim. Nefes alırken kuyruğu oynuyor mu? Zor nefes alır gibi yapıyor mu? Hapşırma tıksırma var mı? Kafes tellerine dik şekilde asılı kalıp bir süre duruyor mu?

ebruli6628

Yeni Üye
Videosunu mutlaka görelim. Nefes alırken kuyruğu oynuyor mu? Zor nefes alır gibi yapıyor mu? Hapşırma tıksırma var mı? Kafes tellerine dik şekilde asılı kalıp bir süre duruyor mu?
[/QUOburda yeni olduğum için tam beceremiyorum ama aticam video ama bizim papağan pek kagete durmayı sevmez koyucm şimdi size video atmayı deneyeceğim hapşırma gibi sesi var

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Çeviri Ekibi
Videoyu yükledikten sonra processing yazan bar dolana kadar sayfayı kapatmayın. Dolduktan yani video işlendikten sonra linki kopyalayıp buraya atın. Diğer türlü videoyu görüntüleyemiyoruz.

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Üretici
Pelet yem mi kullanıyorsunuz? Dışkı rengi yanlış. Açıkçası ben ornithosis.den kuşkulanıyorum. Videoda kuyruk oynaması göremedim ama titreme var gibi. Evde temassız ateş ölçer varsa ense derisinden, tüyleri almadan, olmuyorsa ayakların ateşini ölçer misiniz? Ayrıca kabarmış ve keyifsiz görüyorum videoda. Öncekine göre öyle mi? Arada hapşırıyor mu? Burunda mukus var mı? Elinizde probiyotik entrobac, gerwit var mı? Bir de nerede oturuyorsunuz?
Tüm sorularıma tek tek cevap lütfen.

ebruli6628

Yeni Üye
Aslında daha çok çekirdek yemeyi seviyor bu yeni yeni aldım yemle alakalı kakası öylemi bilemiyorum kafese koyduğum zamn çıkmak için bağırıyor çıkardığında omzumuzda devamlı ağzını catur çutur sesler çıkarıyor.veya uyuyor ama kafese koyunca bağırıyor ateşini olcuyorum hata veriyor bir türlü olmadı yemek yiyor ., hapşırma mi bilmiyorum ama bı tiksirma var omzuna ilk geldigin de duyuyorum sonra olmuyor İstanbul da oturuyorum Küçükçekmece'de

Ekli dosyalar

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Üretici
Aslında daha çok çekirdek yemeyi seviyor bu yeni yeni aldım yemle alakalı kakası öylemi bilemiyorum kafese koyduğum zamn çıkmak için bağırıyor çıkardığında omzumuzda devamlı ağzını catur çutur sesler çıkarıyor.veya uyuyor ama kafese koyunca bağırıyor ateşini olcuyorum hata veriyor bir türlü olmadı yemek yiyor ., hapşırma mi bilmiyorum ama bı tiksirma var omzuna ilk geldigin de duyuyorum sonra olmuyor İstanbul da oturuyorum Küçükçekmece'de
Aşağıya arkadaşlarımızın gidip memnun kaldığı vet listelerini atıyorum. Bir veyerinerin görmesi iyi olur. İmkanınız yoksa, bizler bir tedavi önerelim ama basit bir göz enfeksiyonu olduğunu düşünmüyorum. Dediğim gibi kuşkulandığım ornithosis hastalığı. Solunum yolu enfeksiyonu türlerinden biri. Doksisiklin içerikli bir kuş antibiyotiği kullanılması lazım diye düşünüyorum.
İSTANBULVetform Veteriner Alternatif Tıp MerkeziGözde Çetin Kasap
Seçkin Kasap
Kemerburgaz CAD. No:25 Kağıthane/İSTANBUL
+90 506 611 12 23
İSTANBULIstanbul Zeytinburnu Veteriner KlinigiNuripaşa, Merv Cd. No:80, 34025 Zeytinburnu/İstanbul(0212) 546 81 51
İSTANBULÇare Veteriner Kliniğiİsmail Şemin
Aydınlı Mh Patlayıcı Maddeler Yolu Dumankaya Adres Lobi A1 A2 Blok No:2 D:201 Tuzla
05388257204
02166393127
İSTANBULPetiatri Veteriner Kliniği Yeşilköy Mahallesi Yeşilköy İstanbul Caddesi No:81/A Bakırköy/İSTANBUL0 212 662 00 66
İSTANBULŞirinVet VeterinerSiyavuşpaşa Mahallesi Adnan Kahveci Bulvarı No: 134/A Bahçelievler - İstanbul0(212) 607 1700
İSTANBULSefaköy Vet-Max Veteriner KliniğiKartaltepe Mahallesi Altan Sokak, Namık Kemal Cd. 6A D:1, 34295
Küçükçekmece/İst
0530 934 17 68
İSTANBULABC Veteriner KliniğiCennet, Alparslan Cd. No:11-B, 34290 Küçükçekmece/İstanbul0538 690 39 59
İSTANBULMeydanpark Pet Kuş Veteriner KliniğiHaznedar, Şevket Dağ Cd. No: 22, 34400 Güngören/İstanbul(0212) 923 02 03

Üst Alt