• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Sultan papağanımın görünüşüne göre bir sorunu var mı

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba sizin şüphe ettiğiniz bir durum mu var. Fotodan çok bir şey anlaşılmaz. Net şekilde video ve temiz bir peçeteye dört beş tane yeni yapılmış dışkıları atarsanız daha sağlıklı bilgiler veririz.

semanur0103

Yeni Üye
Merhaba sizin şüphe ettiğiniz bir durum mu var. Fotodan çok bir şey anlaşılmaz. Net şekilde video ve temiz bir peçeteye dört beş tane yeni yapılmış dışkıları atarsanız daha sağlıklı bilgiler veririz.
Videoyu sisteme nedense yükleyemedim sistem izin vermedi. Arada hapşurmaları var tüylerini kabartarak uyuyor çoğu zaman öyle cana yakın bir kuş değil ele gelmiyor. Sadece herhangi bir fark edemediğim bir durumu var mı merak ediyorum. Şuan kafes dışındayken yaptığı dışkılar böyle

Ekli dosyalar

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
İkinci dışkı normal. Probiyotik kullanıyor musunuz. Genel hâlini de görürsek iyi olur aslında. Videoyu streamable.com üzerinden yükleyin. Linkini kopyalayıp burada paylaşın.

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Ben yavrunuzda herhangi bir problem göremedim. Yine de kaçırdığım belki detay olabilir. Sultan sahibi arkadaşlarım görünce yorum yaparlar. Hapşırık tuttuğu zaman kekik spreyi yapıp burnuna biraz uzaktan fısfıslama yapın. Ve arada kekik çayı yapıp ikram edin. Multivitamin gervit ve probiyotik entrobac yada kanatlıoil prozim temin edip hayatı boyunca kullansın.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Gervit w, bt amin forte, entrobac düzenli kullanın ☺ Sultanlar çok kepek döktükleri için arada hapşırmaları çok normal ☺

Üst Alt