• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! SULTAN PAPAĞANIMIN DIŞKISI HAKKINDA

farukpolats

Yeni Üye
Papağanımın Dışkısı Normal Mi ? Tedirgin oldum biraz da uykulu gibi sabah bir süre uçurdum yoruldu diye düşünüyorum ortam sessiz mayışmış olabilir mi bir abi baktı hasta gibi duruyor diye yorumladı biraz telaşlandırdı dün marul vermiştim ondan olma ihtimali var mıdır ?bu konuyu da bu yüzden açıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim gün içi çok hareketli yorumlarınızı bekliyorum.

Ekli dosyalar

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
Papağanımın Dışkısı Normal Mi ? Tedirgin oldum biraz da uykulu gibi sabah bir süre uçurdum yoruldu diye düşünüyorum ortam sessiz mayışmış olabilir mi bir abi baktı hasta gibi duruyor diye yorumladı biraz telaşlandırdı dün marul vermiştim ondan olma ihtimali var mıdır ?bu konuyu da bu yüzden açıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim gün içi çok hareketli yorumlarınızı bekliyorum.
Merhaba, takviye kullanıyor musunuz ? Marulu akşam /gece verildi ise ondan olabilir

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
Evet akşam 7 gibi verdim Takviye kullanmıyorum ne önerirsiniz ekstra bir problem gözüküyor mu sizin açınızdan? Teşekkürler
Marulun etkisi olduğunu düşünüyorum diğer hocalarımızın yorumlarını alalım yinede , haftada 2 kezden fazla vermeyiniz çünkü ishal sürekli olduğunda kilo kaybına neden olabilir, takviye olarak ana takviyelerden
Gervit-w multivitamin
Entrobac probiyotik
BT amin Forte takviyesi
3 ürün ana takviyedir kesinlikle kullanmanızı tavsiye ederim profesyonel ürünlerdir sadece internet üzerinden bulunabilir veya sitemizin sponsoru olan mamaist.com üzerinden tercih edebilirsiniz, sürekli olarak belirli bir programda kullanılması gerekir hastalıklara dirençli olması açısından:)

farukpolats

Yeni Üye
Marulun etkisi olduğunu düşünüyorum diğer hocalarımızın yorumlarını alalım yinede , haftada 2 kezden fazla vermeyiniz çünkü ishal sürekli olduğunda kilo kaybına neden olabilir, takviye olarak ana takviyelerden
Gervit-w multivitamin
Entrobac probiyotik
BT amin Forte takviyesi
3 ürün ana takviyedir kesinlikle kullanmanızı tavsiye ederim profesyonel ürünlerdir sadece internet üzerinden bulunabilir veya sitemizin sponsoru olan mamaist.com üzerinden tercih edebilirsiniz, sürekli olarak belirli bir programda kullanılması gerekir hastalıklara dirençli olması açısından:)
Çok teşekkürler takviyelerden 3 ürünü de almam mı gerekir ? birisi yeterli olur mu ? Diğer hocaların yorumunu merakla bekliyorum sevgiler iyi çalışmalar

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Attığınız dışkılar gece yapılan dışkılarsa akşam üstü verdiğiniz marulun etkisi olabilir. Ama bugünkü öğlen dışkılarsa marulun o kadar uzun süre etkisi olacağını düşünmüyorum. Yeni yapılmış dışkıları tekrardan temiz peçeteye atar mısınız. Birde video üzerinden yavrunuzun genel hâline bir bakalım. Evet Mustafa arkadaşımızın dediği ürünleri almalısınız. Hepsi birbirini tamamlayıcı nitelikte takviyelerdir.

farukpolats

Yeni Üye
Attığınız dışkılar gece yapılan dışkılarsa akşam üstü verdiğiniz marulun etkisi olabilir. Ama bugünkü öğlen dışkılarsa marulun o kadar uzun süre etkisi olacağını düşünmüyorum. Yeni yapılmış dışkıları tekrardan temiz peçeteye atar mısınız. Birde video üzerinden yavrunuzun genel hâline bir bakalım. Evet Mustafa arkadaşımızın dediği ürünleri almalısınız. Hepsi birbirini tamamlayıcı nitelikte takviyelerdir.
Linkte paylaştım Watch unnamed | Streamable
Ne yapmam gerekiyor suyuna aspirin falan yapsam tavsiyeniz nedir akşama doğru durgunlaştı sabah uçurmuştum üşütmüş olabilir mi ?

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Açıkçası görüntü olarak problem göremedim. Ama siz gereken takviyeleri alınız. Dışkının kıvamı için entrobac temin ettikten sonra İlk etapta üç gün üst üste suyu tazeleyerek veriniz. Dediğim gibi şuan için kekik çayı yapınız. Kabarma halsizlik iştahsızlık gibi durumlar okursa konuyu tekrar güncelleyin.