• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanımın değişimi

MERVE

Paylaşımcı
Ekli dosyayı görüntüle 2145

Eveeett yüzyılın değişimi bu olabilir, tabi bu bana göre. 😅
Arkadaşlar ilk fotoğraf onu aldıktan 1 hafta sonra çekmiştim. (6 aylık olduğu söylenmişti.)
Gagasının üzerindekiler yeşillik yemişti onların kalıntıları. Ve oldukça bakımsız görünüyor. Sonrasında kuşta hastalık olduğunu öğrendim ardından kendisine vitamin ve doğal meyve sebze besinleriyle sağlığına kavuşturdum. Her şey sabırla oldu. Tabiki aynı zamanda bana merakla bakan gözler, tanımaya çalışan bir bakışla çekinmiş bir fotoğraf görüyorsunuz.
Son hali yani dün çektiğim resimde yaka tüyleri çıkmış, kulaktaki turunculuk belirginleşmiş, ibikler düzelmiş (ilk halinde onlar bile sorunluydu), duruşa özgüven gelmiş, bakışlarda asi kuş bakışı, tüylerinde parlaklık oluşmuş bir kuş görüyorsunuz. Bunların hepsi gerçek bir bakımla, sabırla, sevgiyle oldu. Umudunuzun kaybetmeyin. Kuşlarınıza olan ilgiyi hiçbir zaman kesmeyin. Umarım burada hasta olup iyileşmeye çalışan tüm kuşlarımızda öncesi sonrası olan fotoğraflar görürüz. Önce kendinize sonra kuşlarınıza iyi bakınız. 😇👋

Soner

Aktif Üye
Masallah ilgi ve sevgi herseyin ilacı minik canlar icin tek beklentilerine bizden o zaten..hastalanmasınlarda bizde ne öncesini atalım ne sonrasını sağlıklı hallerini paylaşalım her daim 😀

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Maşallah daha da koyulasacak her tüy değişiminde