Elenora Aktif Üye Katılım 13 Mar 2021 Mesajlar 114 Tepkime puanı 50 Puanları 28 28 Ocak 2022 #1 merhaba bugun bize misafir olan Sultan papaganimizin cinsiyetini nasil ayirt edebilirim ?melodili otusu yok , disi denilmis alindiginda ama emin olmak istiyoruz
merhaba bugun bize misafir olan Sultan papaganimizin cinsiyetini nasil ayirt edebilirim ?melodili otusu yok , disi denilmis alindiginda ama emin olmak istiyoruz
Elenora Aktif Üye Katılım 13 Mar 2021 Mesajlar 114 Tepkime puanı 50 Puanları 28 28 Ocak 2022 #2 Streamable Video suraya bir video da birakayim
Elenora Aktif Üye Katılım 13 Mar 2021 Mesajlar 114 Tepkime puanı 50 Puanları 28 28 Ocak 2022 #3 Taha' Alıntı: Üstadlar daha iyi anlar ötüş yoksa dişi olma ihtimali daha fazla. Sanırım kanat altlarına da bakmak gerekiyor Genişletmek için tıkla ... kanat altlarindan nasil anlayabilirim ? kanat altini cekebilir miyim bilmiyorum
Taha' Alıntı: Üstadlar daha iyi anlar ötüş yoksa dişi olma ihtimali daha fazla. Sanırım kanat altlarına da bakmak gerekiyor Genişletmek için tıkla ... kanat altlarindan nasil anlayabilirim ? kanat altini cekebilir miyim bilmiyorum
The Search Eski Forumcu Medya Sorumlusu Teknik Ekip Kıdemli Üye Akvarist Katılım 5 Kas 2021 Mesajlar 6,231 Tepkime puanı 7,542 Puanları 113 28 Ocak 2022 #4 Elenora' Alıntı: kanat altlarindan nasil anlayabilirim ? kanat altini cekebilir miyim bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... evde biri varsa yardım alabilirsiniz
Elenora' Alıntı: kanat altlarindan nasil anlayabilirim ? kanat altini cekebilir miyim bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... evde biri varsa yardım alabilirsiniz
Şehmus BAKIR İkon Üye Yetkili Kurucu Kurucu Üye Üretici Katılım 20 Ağu 2018 Mesajlar 19,766 Tepkime puanı 26,767 Puanları 113 Yaş 41 28 Ocak 2022 #5 Ne olmasını istiyorsunuz üzülmeyin diye gerçeği saklasammi
Elenora Aktif Üye Katılım 13 Mar 2021 Mesajlar 114 Tepkime puanı 50 Puanları 28 28 Ocak 2022 #6 Şehmus BAKIR' Alıntı: Ne olmasını istiyorsunuz üzülmeyin diye gerçeği saklasammi Genişletmek için tıkla ... Uzulduk demeyelim de oglum diye sevdigim bebisin disi cikmasina sasirdim diyelim Bu gorseldeki bebek misafirimiz
Şehmus BAKIR' Alıntı: Ne olmasını istiyorsunuz üzülmeyin diye gerçeği saklasammi Genişletmek için tıkla ... Uzulduk demeyelim de oglum diye sevdigim bebisin disi cikmasina sasirdim diyelim Bu gorseldeki bebek misafirimiz
Elenora Aktif Üye Katılım 13 Mar 2021 Mesajlar 114 Tepkime puanı 50 Puanları 28 28 Ocak 2022 #7 Yabi' Alıntı: evde biri varsa yardım alabilirsiniz Genişletmek için tıkla ... Limon ve Fistik’ la basbasa kaldik
Yabi' Alıntı: evde biri varsa yardım alabilirsiniz Genişletmek için tıkla ... Limon ve Fistik’ la basbasa kaldik
S Sylmbkts Aktif Üye Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 199 Tepkime puanı 137 Puanları 43 29 Ocak 2022 #8 Şehmus BAKIR' Alıntı: Ne olmasını istiyorsunuz üzülmeyin diye gerçeği saklasammi Genişletmek için tıkla ... Şehmus bey benim papağana da el atsanız keşke, valla dişi mi erkek mi bilmediğimizden arada kaldı yavrucak bir adı bile yok
Şehmus BAKIR' Alıntı: Ne olmasını istiyorsunuz üzülmeyin diye gerçeği saklasammi Genişletmek için tıkla ... Şehmus bey benim papağana da el atsanız keşke, valla dişi mi erkek mi bilmediğimizden arada kaldı yavrucak bir adı bile yok