• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papaganimin cinsiyeti?

Rüya Ç.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Merhaba arkadaslar. Foruma yeni uye oldum ve bir suru bilgiye ihtiyacim var :) oglusumun 1 bucuk aylik oldugu soylendi gecen hafta cuma aldim. Aldigim kisi cok emin bir sekilde erkek oldugunu soyledi. Arada degisik sesler cikariyor duyuyorum. Fakat otusten su yasta anlamak mumkun mudur bilemiyorum. Goruntu itibariyle size ne cagristiriyor acaba 😊

Oglusummm

Rüya Ç.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Kimse yok mu

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Böyle cinsiyet anlaşılmaz. Kanat altı ve kuyruk altı tüy yapısının fotoğrafını eklerseniz daha iyi olur. Ama kuş yavruya benziyor. Yavruyken tüy yapısından da zor anlaşılır. Beş aydan sonra net belli olur. Hem ötüşü şekillenmeye başlar hemde tüyleri. Siz yinede tüy fotoğraflarını eklerseniz verilen cevaplarda daha ne olacaktır.

Rüya Ç.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Böyle cinsiyet anlaşılmaz. Kanat altı ve kuyruk altı tüy yapısının fotoğrafını eklerseniz daha iyi olur. Ama kuş yavruya benziyor. Yavruyken tüy yapısından da zor anlaşılır. Beş aydan sonra net belli olur. Hem ötüşü şekillenmeye başlar hemde tüyleri. Siz yinede tüy fotoğraflarını eklerseniz verilen cevaplarda daha ne olacaktır.
Cok tesekkur ederim. Kanatalti ve kuyruk alti resmini musait zamanda cekip atarim. 1 bucuk aylik dedi aldigimiz kisi 1 haftadirda bende. Suan ara sira degisik sesler cikariyor minik minik melodik otusler yapmaya calisiyor gibi ama yavru tabii net anlasilirmi bilemem. Tesekkur ederim cevabiniz icin 😊

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Cok tesekkur ederim. Kanatalti ve kuyruk alti resmini musait zamanda cekip atarim. 1 bucuk aylik dedi aldigimiz kisi 1 haftadirda bende. Suan ara sira degisik sesler cikariyor minik minik melodik otusler yapmaya calisiyor gibi ama yavru tabii net anlasilirmi bilemem. Tesekkur ederim cevabiniz icin 😊
Yine de o minik denemeler erkek olduğunu gösterir 😇 bu arada kafesinizde grit kum var mı?

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Erkek olursa ne ala, disiysede ciddi bi bag kurduk kimselere vermem 😊 Evet kumu 2 gun once alip koydum
Harikasınız umarım bağınız her gün daha da kuvvetlenir 🥰 dişiler de çok çok evcil ve cana yakın oluyorlar, kimi konuşamaması yüzünden vaz geçebiliyor fakat onların duyguları inciniyor 😔 kumu yiyip yemediğini gözlemleyin, ben ilkten küçük sulukta vermiştim yememişti, sonra normal kristal yemliğin ağzını açık bırakarak koydum kafese, o şekilde fark edip yemeye başladı yemediği zaman sindirim problemine sebep olur ve videoda benzer bir ağız açma hareketi gördüm o yüzden yazma gereği duydum 😇

Rüya Ç.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Harikasınız umarım bağınız her gün daha da kuvvetlenir 🥰 dişiler de çok çok evcil ve cana yakın oluyorlar, kimi konuşamaması yüzünden vaz geçebiliyor fakat onların duyguları inciniyor 😔 kumu yiyip yemediğini gözlemleyin, ben ilkten küçük sulukta vermiştim yememişti, sonra normal kristal yemliğin ağzını açık bırakarak koydum kafese, o şekilde fark edip yemeye başladı yemediği zaman sindirim problemine sebep olur ve videoda benzer bir ağız açma hareketi gördüm o yüzden yazma gereği duydum 😇
Acikcasi ilk alirken bende erkek istedigimi belirttim erkek diye verdi satan beyfendi. Ama diyorum ya artik cinsiyeti umrumda degil o benim evladim kiyamam veremem kimselere 😊 zaten tam bir temas bagimlisi ve benden asla ayrilmiyor hangi odaya gitsem pesimden ya geliyor ya agliyor 🙈 hatta suandan bi resim ekliyorum boyleyiz hep 🤭 bende normal kristal yemlige koydum arada eseliyor ama umarim yiyordur. 😊