• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanımın Cinsiyeti hakkında ne düşünüyorsunuz

Esperospinoza

Paylaşımcı
Merhaba sultan papağanım tam 4 aylık lutino pearl sultan papağanı. Kendisini sevdirmeyi çok seviyor çok ses çıkartmıyor. Bundan önce dişi bir pearl papağanım vardı dişi olmasına rağmen çok ses çıkarır ötmeyi severdi. Ancak bu papağanım yüksek sesten, bazı şarkılardan, aşkım denmesinde rahatsız oluyor ve gerekmedikçe de ötmüyor. Cinsiyeti hakkında ne düşünüyorsunuz?

Ekli dosyalar

Mert G.

Eski Forumcu
Ötüsden belli olur. Tam cinsiyeti melodik se erkek değilse disidir

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
4-5 aylıkken melodik ötüş iç güdüsel başlar ☺

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Çok teşekkürler
Merhaba, youtube den sultan papağanı için ıslık sesleri dinletin her sabah 10-15 dakika, bu arada dişilerde taklit eder sonuçta papağanıdır🥰eğitim vermezseniz nadir kelimeler söyler eğitimle sevgi ve sabırla yetenek ortaya çıkar, yanında sizde ıslık çalın şarkılara eşlik edin🤲😊

Esperospinoza

Paylaşımcı
Merhaba, youtube den sultan papağanı için ıslık sesleri dinletin her sabah 10-15 dakika, bu arada dişilerde taklit eder sonuçta papağanıdır🥰eğitim vermezseniz nadir kelimeler söyler eğitimle sevgi ve sabırla yetenek ortaya çıkar, yanında sizde ıslık çalın şarkılara eşlik edin🤲😊
Yaaa 🤩🤩🥰🥰 çok teşekkürler. Ama bebişimiz rahatsız oluyor gibi ıslıktan şarkı söylememizden vs bazen akustik müzik dinletiyorum bir tek onda huzur buluyor. Diğerlerinde agresifleşiyor elimdeyse elimdwn uçup gidiyor sizce ne yapmalıyım

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Yaaa 🤩🤩🥰🥰 çok teşekkürler. Ama bebişimiz rahatsız oluyor gibi ıslıktan şarkı söylememizden vs bazen akustik müzik dinletiyorum bir tek onda huzur buluyor. Diğerlerinde agresifleşiyor elimdeyse elimdwn uçup gidiyor sizce ne yapmalıyım
Rica ederim 😊Akustik müzikte olur, sabahları dinletin, elinizdeyken kulağına kelimeler söyleyin, müzikle eşlik edin😊

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Görsel olarak dişi kuş