• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan Papaganımın bir kanadı kısa

Alp Tuna

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar sultan papaganimi alali 1 ay 1.5 ay falan oldu petshoptan ama geldiğinde bir kanadi kisa gibiydi ve suan da kisa ama eski haline göre uzamış bir sekilde ve uçtuğunda bir kanadi havada kalıyor yerine sokmaya çalışıyor gibi tam uçamıyor gibi neden ve çözümlerini söylersiniz cok sevinirim arkadaşlar

Alp Tuna

Aktif Üye
Hocam elime daha tam alamıyorum onu suan yapamam gibi ama nasil olduğunu merak ediyorsanız İnternete vardi gibi ole atsam olur mu

Alp Tuna

Aktif Üye
Benim kuşumda boyle yapiyor havaya falan kaldırıyor böle ama benim kuşumda bir şişkinlik yok ve kuşumun keyfi de yerinde otuyor falan çözümlerinizi bekliyorum

Son düzenleme:

Alp Tuna

Aktif Üye
Sadece uçtuğunda bole yapiyor normal zaman da böyle yapmiyor ve tam da ucamiyor gibi bir kanadi kisa gibi oldugu icin petshoptan aldığımda da kısaydı simdi biraz uzadı alttan gelen tuyler var

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba kafesinde bir foto çekin görelim tahminimce kırılmış ve tekrar yamuk kaynamış anlattıklarinizdan onu çıkardım ama siz yine de foto veya uçarken bir video çekerseniz harika olur

Alp Tuna

Aktif Üye
Hocam biraz geç dönebildim kusura bakmayın

Alp Tuna

Aktif Üye
Bilmiyorum ben petshopta aldim 2 ay falan oldu 2 aydır kisa ama tabikide uzuyor geldiğinden beri uzadı yeni tuyler gelmeye başladı bazen yere uctugunda havada kalıyor titriyor gibi sanirim yeni gelen tüyleri yerine sokmakta zorluk yasiyor

Şimâl

Tutkulu
Emektar Üye
Bilmiyorum ben petshopta aldim 2 ay falan oldu 2 aydır kisa ama tabikide uzuyor geldiğinden beri uzadı yeni tuyler gelmeye başladı bazen yere uctugunda havada kalıyor titriyor gibi sanirim yeni gelen tüyleri yerine sokmakta zorluk yasiyor
B vitamini takviyesi yapın. Bence kanadı kesilmiş gibi.

Alp Tuna

Aktif Üye
Yeni tuyler alttan geliyor
Kim keser neden keser anlamiyorum ben ya

MERVE

Paylaşımcı
Suan bir vitamin kullanıyorum düzelir mi ya
Hangi vitamini kullanıyorsunuz? Düzenli B vitamini verebilirsiniz. Avisol-B önerebilirim. Bence kuşunuz tüye girdikten sonra düzelir ancak. Yeni tüyler geliyorsa bekleyin bakalım ben uzayacağı kanaatindeyim. Maalesef bu tarz kanat kesme olayları mevcut. Sebebi her ne olursa olsun kesinlikle yanlış bir uygulama.

Alp Tuna

Aktif Üye
En iyisini en ise yarayacak olanı soyler misiniz

Alp Tuna

Aktif Üye
Bunu kullanırken sadece bu vitamini kullanacağım demi öbürünü kullanmıcam bir de kac damla damlatayim

Alp Tuna

Aktif Üye
Arkadaşlar bir resim buldum galeriden bu kuşumun 20 aralıkta çekilmiş bir fotosu suan o kanadi bu kadar kısa değil fakat gene de öbürüne nazaran kisa boyle yani kanadi bole daha rahat belli olur diye düşündüm

Üst Alt