F Frozyjr Aktif Üye Katılım 11 Eyl 2024 Mesajlar 112 Tepkime puanı 11 Puanları 18 11 Kas 2024 #1 Merhabalar sultan papağanımı dışarı çıkarırken ayağında küçücük bir yara gördüm bir sorun olurmu telaşlandım baya
Merhabalar sultan papağanımı dışarı çıkarırken ayağında küçücük bir yara gördüm bir sorun olurmu telaşlandım baya
Semiha S. Eski Forumcu Moderatör Uzman Mentör Kıdemli Üye Katılım 31 Ağu 2022 Mesajlar 7,109 Tepkime puanı 7,704 Puanları 113 11 Kas 2024 #2 Teramisin deri merhemi sürün. Tül kullanıyorsanız tüle takılmış olabilir. Yada kafeste sivri yerler olabilir kontrol edin kfesinizi.
Teramisin deri merhemi sürün. Tül kullanıyorsanız tüle takılmış olabilir. Yada kafeste sivri yerler olabilir kontrol edin kfesinizi.
F Frozyjr Aktif Üye Katılım 11 Eyl 2024 Mesajlar 112 Tepkime puanı 11 Puanları 18 11 Kas 2024 #3 Semiha S.' Alıntı: Teramisin deri merhemi sürün. Tül kullanıyorsanız tüle takılmış olabilir. Yada kafeste sivri yerler olabilir kontrol edin kfesinizi. Genişletmek için tıkla ... Tül kullanmıyorum büyük ihtimal ben kafesi kapatırken kendisi uçtu çıkmak için orda takıldı tahminimce bir sorun var mı peki
Semiha S.' Alıntı: Teramisin deri merhemi sürün. Tül kullanıyorsanız tüle takılmış olabilir. Yada kafeste sivri yerler olabilir kontrol edin kfesinizi. Genişletmek için tıkla ... Tül kullanmıyorum büyük ihtimal ben kafesi kapatırken kendisi uçtu çıkmak için orda takıldı tahminimce bir sorun var mı peki
Burçak A. İkon Üye Moderatör Uzman Mentör Kıdemli Üye Katılım 10 Tem 2024 Mesajlar 23,457 Tepkime puanı 23,029 Puanları 113 11 Kas 2024 #4 Eğer tünek kavrama problemi yoksa bir sorun yok demektir merak etmeyin iyileşir İyileştikten sonra 2 haftada bir tatlı badem yağı sürün ayakları biraz kurumuş, geçmiş olsun
Eğer tünek kavrama problemi yoksa bir sorun yok demektir merak etmeyin iyileşir İyileştikten sonra 2 haftada bir tatlı badem yağı sürün ayakları biraz kurumuş, geçmiş olsun