• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Veteriner! Sultan papağanımın ayağında yara var

Melowlimon

Yeni Üye
ayağında göz şeklinde yara var yeni aldık erkek ne yapmalıyım ? Hasta gibi değil iyi durumda yeni farkettik ne tavsiye edersiniz ?IMG_4953.jpeg

Hilye Bulut

Tutkulu
Stajyer Uzman
Yardımsever üye
Trendyoldan veya alternatif bir yerden crystalin sprey alın sabah akşam sprey yapın.Akşamları uyumadan önce eczaneden alınacak olan karamerhemi sürün nasır yumuşadığında yine eczaneden alacağınız fucidin sürün.İyileşmeyi de desteklemek ve tekrarlamasını önlemek için farklı kalınlıklarda ahşap tünekler kullanın,geçmiş olsun🌸

Melowlimon

Yeni Üye
Trendyoldan veya alternatif bir yerden crystalin sprey alın sabah akşam sprey yapın.Akşamları uyumadan önce eczaneden alınacak olan karamerhemi sürün nasır yumuşadığında yine eczaneden alacağınız fucidin sürün.İyileşmeyi de desteklemek ve tekrarlamasını önlemek için farklı kalınlıklarda ahşap tünekler kullanın,geçmiş olsun🌸
Teşekkür ederim birde sürekli kabarıyor böyle sirkeleniyor hasta gibi ne önerirsiniz ?

Hilye Bulut

Tutkulu
Stajyer Uzman
Yardımsever üye
Duruşunu streamble üzerinden ekleyebilir misiniz?güncel dışkıları da ekleyin.Size rutin vitaminleri anlatan bir bağlantı atıcam inceleyebilirsiniz,bunun dışında ense damlası uygulaması da yapmanız iyi olur😊

Melowlimon

Yeni Üye
Duruşunu streamble üzerinden ekleyebilir misiniz?güncel dışkıları da ekleyin.Size rutin vitaminleri anlatan bir bağlantı atıcam inceleyebilirsiniz,bunun dışında ense damlası uygulaması da yapmanız iyi olur😊
Watch unnamed | Streamable sürekli böyle kabarıp düzeliyor ötmesi iyi ayağı ve kabarması beni endişelendiriyor

Hilye Bulut

Tutkulu
Stajyer Uzman
Yardımsever üye
Ayağına dediklerimi bekletmeden yapın bana duruşu sıkıntılı gelmedi diğer arkadaşlar da bir baksın😊

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Sağlığı güzel maşallah dışkı fotoğraflarını paylaşır mısınız lütfen
Ayağında karamerhem çok iyi gelecektir
@Hilye Bulut tedaviyi doğru önermiş
Uyumadan önce sürün masaj yapın ayağına kremi iyce yedirin
Hergün uygulayın
7-10 gün
Nasır düşmeli çok fazla olmuş
Veteriner hekim varsa ufak bir operasyon ile alınabilr
İnsan nasırı gibidir
Geçmiş olsun😊🤲

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Bence de hekime götürüp apseye drenaj yaptırmalısınız ilerlemiş çünkü 🙏🌸

Melowlimon

Yeni Üye
Mutlaka veterinere götüreceğim çok teşekkür ederim kremi uyguladım hemen @Demet bükay
Ama kabarıp sirkelenmesi devam ediyor umarım oda geçer vitamin takviyesi koydum suyuna da

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Mutlaka veterinere götüreceğim çok teşekkür ederim kremi uyguladım hemen @Demet bükay
Ama kabarıp sirkelenmesi devam ediyor umarım oda geçer vitamin takviyesi koydum suyuna da
Rica ederiz 😊Sultanlar silkelenieken kabarır sonra kaşınma tımar başlar
Dış parazit damlası uygulayın lütfen
Vilmectin
Zimec
Avromec
Baymec
Bunlardan birini temin edin, ensesine 1 damla damlatın ve masaj yapın 10 gün sonra tekrar uygulayın 2-3 ay sonra tekrarlayın
Vilmectin 6 ay ara ile yapılır
Veteriner malzemesi satan yerden alabilirsiniz yada mamaist.com dan temin edebilirsiniz Şehmus BAKIR hocamızla iletişime geçebilirsiniz watsap hattından yardımcı olur

Üst Alt