• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanımın ayağı

Sylmbkts

Aktif Üye
Hastalık Belirti Tarihi
25 Ocak 2022
Sultan papağanıma kafes kapısı çarptı ayağı kırık mı sizce?

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Muhtemelen zedelenmiş. Ağrı kesici merhem sürün. Gözlemleyin morarma gibi durumlarda veterinere götürün. Bu arada evinizdeki çiçekleri kuştan uzak tutun

Sylmbkts

Aktif Üye
Muhtemelen zedelenmiş. Ağrı kesici merhem sürün. Gözlemleyin morarma gibi durumlarda veterinere götürün. Bu arada evinizdeki çiçekleri kuştan uzak tutun
Teşekkür ederim yardımlarınız için, bitkiler konusundaki uyarınıza dikkat edeceğim

beyyza02

Müdavim
bence beklemeyin veterinere gidin. benim kuşumda zedelendi zannettim kuşun ayağı kırılmış da kaynamış çoktan . bacağı yamuk kaldı. Bu süreç içinde tahminimce enfeksiyon kaptı ve kaybettim. çok felaket senaryosu oldu ama çok pişmanım bu konuda.

Sylmbkts

Aktif Üye
bence beklemeyin veterinere gidin. benim kuşumda zedelendi zannettim kuşun ayağı kırılmış da kaynamış çoktan . bacağı yamuk kaldı. Bu süreç içinde tahminimce enfeksiyon kaptı ve kaybettim. çok felaket senaryosu oldu ama çok pişmanım bu konuda.
Öncelikle çok üzüldüm, başınız sağolsun. Ayak görüntüsü benzer miydi, yürüyor vs. diye rahattım biraz ama şu an korktum