• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Sultan papağanımın ayağı kapıya sıkıştı

ilayda

Yeni Üye
Sultan papağanım kapıda duruyordu cereyan yaptığı için tek ayağı kapı arasında kaldı. Hareket ettiremiyor sanki kopmuş gibi duruyor zedelenme var, topallıyor hiç basamıyor üstüne. Bulunduğum yerde 1 adet veteriner vardı oda memlekete gitmiş elim kolum bağlı kaldım, terramicyn sürdüm kutuya koydum titreyerek bekliyor uyumaya çalışıyor. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.Ekli dosyayı görüntüle 9340

Semihzz123

Tutkulu
Sultan papağanım kapıda duruyordu cereyan yaptığı için tek ayağı kapı arasında kaldı. Hareket ettiremiyor sanki kopmuş gibi duruyor zedelenme var, topallıyor hiç basamıyor üstüne. Bulunduğum yerde 1 adet veteriner vardı oda memlekete gitmiş elim kolum bağlı kaldım, terramicyn sürdüm kutuya koydum titreyerek bekliyor uyumaya çalışıyor. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.Ekli dosyayı görüntüle 9340
Tüneği veya elinizi kavrayabiliyormu ?

Bahar Y.

Müdavim
Kırılmış büyük ihtimalle, ilinizde kanatlı uzmanı var mı acaba bilginiz var mı

ilayda

Yeni Üye
Kırılmış büyük ihtimalle, ilinizde kanatlı uzmanı var mı acaba bilginiz var mı
Adada yaşıyorum maalesef ki hiçbir şey yok hayvanlarla alakalı. Hayvanlarla hobi olarak ilgilenen biri ile buluştum kablo ve pamuk ile sardık bacağını. Ağrısı sızısı için önerebileceğiniz ilaç varsa önerebilir misiniz ya da kırık için iyi gelebilecek herhangi bir şey?

Semihzz123

Tutkulu
Adada yaşıyorum maalesef ki hiçbir şey yok hayvanlarla alakalı. Hayvanlarla hobi olarak ilgilenen biri ile buluştum kablo ve pamuk ile sardık bacağını. Ağrısı sızısı için önerebileceğiniz ilaç varsa önerebilir misiniz ya da kırık için iyi gelebilecek herhangi bir şey?
Kırık varsa bakılması gerek kangren olmasın sonra. Hirudoid forte jel temin edip sürebilirsiniz

Bahar Y.

Müdavim
Beslenmesini sağlam yapın, kemiğin yanlış kaynamaması için dikkat edin kuşun duruş şekline ayağının duruşuna, ne şekilde sardınız bakabilir miyiz, ilaç konusunda çok bilgim yok ama kalamar kemiği mantıken iyi gelir kalsiyum olduğu için

ilayda

Yeni Üye
Avucunun içine pamuk koyduk parmaklarını da kavratmaya çalıştık ve o şekilde bantladık arka tarafını da tahta ile destekledik maksimum bu kadar gösterebilirim fotoğraf ile Ekli dosyayı görüntüle 9344

Bahar Y.

Müdavim
Yalnız eğer parmaklarda sıkıntı varsa bu şekilde yapmanız yanlış olmuş çünkü parmaklar kaynarken yumruk şeklinde kaynamış olacak, kırık sadece ayak başlangıcında mı parmaklardada var mı

ilayda

Yeni Üye
Yalnız eğer parmaklarda sıkıntı varsa bu şekilde yapmanız yanlış olmuş çünkü parmaklar kaynarken yumruk şeklinde kaynamış olacak, kırık sadece ayak başlangıcında mı parmaklardada var mı
Arkadaş kırığın baldırda olduğunu söyledi ama dokunduğum zaman hiç tepki vermiyor o yüzden kesin bir şey de söyleyemiyorum size.

Bahar Y.

Müdavim
Arkadaş kırığın baldırda olduğunu söyledi ama dokunduğum zaman hiç tepki vermiyor o yüzden kesin bir şey de söyleyemiyorum size.
Baldırdan olsa bile sanırım parmaklarda hissiyat olmaz, ama eğer parmaklarda kırıksa çok sıkıntı olur böyle kaynaması, yumruk halinde olduğu için yürüyemez