• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Sultan papaganimin ayaği kapiya sıkısti nolur bi cozum bulun hnagi kremi surmeliyim nasil beslemeliyim oturdugumuz yerde veteriner yok

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Çok geçmiş olsun.
Ben pek bilgili değilim ama öncelikle ayakta his var mı onu kontrol edin. Parmağınızı ya da tüneği tutabiliyor mu? Yoksa hiç mi hareket ettiremiyor? Harwket ettiremiyorsa büyük ihtimalle çıkık ya da kırık olabilir.
Böyle durumlarda kantaron yağı iyi geliyor diye okumuştum.Varsa ondan sürebilirsiniz.Teramycin deri kremi işe yarar mı bilmiyorum ama ondanda sürebilirsiniz.
Birde fotoğraf atarsanız görmüş oluruz.
Tecrübeli arkadaşlar daha sağlıklı bilgi verir.

benkusuolan

Yeni Üye
Çok geçmiş olsun.
Ben pek bilgili değilim ama öncelikle ayakta his var mı onu kontrol edin. Parmağınızı ya da tüneği tutabiliyor mu? Yoksa hiç mi hareket ettiremiyor? Harwket ettiremiyorsa büyük ihtimalle çıkık ya da kırık olabilir.
Böyle durumlarda kantaron yağı iyi geliyor diye okumuştum.Varsa ondan sürebilirsiniz.Teramycin deri kremi işe yarar mı bilmiyorum ama ondanda sürebilirsiniz.

benkusuolan

Yeni Üye
Çok geçmiş olsun.
Fotoğrafi atayim elimi veya tünegi kavrayabiliyor rahatlikla ayagi nin uçlara dogru kismi biraz kizarmiş krem sürdüm koydum kafesinde salincaginda uyuyor

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Çok geçmiş olsun tekrardan. Ayağında kırık olsaydı his olmaz ve hareket ettiremezdi diye düşünüyorum ben ama gördüğüm kadarıyla kavrayabiliyor tüneği. Sıkışmanın etkisiyle kan toplamış olabilir orası. Ağrısı vardır o yüzden size dokundurmuyordur.
Krem sürmüşsünüz ağrısını alır biraz rahatlar sanırım.Hangi kremi sürdünüz?
Vazelin varsa onu da sürebilirsiniz.

Benim bildiklerim bunlar ama ustalar görünce daha iyi bilgi verir size.

benkusuolan

Yeni Üye
Çok geçmiş olsun tekrardan. Ayağında kırık olsaydı his olmaz ve hareket ettiremezdi diye düşünüyorum ben ama gördüğüm kadarıyla kavrayabiliyor tüneği. Sıkışmanın etkisiyle kan toplamış olabilir orası. Ağrısı vardır o yüzden size dokundurmuyordur.
Krem sürmüşsünüz ağrısını alır biraz rahatlar sanırım.Hangi kremi sürdünüz?
Vazelin varsa onu da sürebilirsiniz.

Benim bildiklerim bunlar ama ustalar görünce daha iyi bilgi verir size.
Neresinin acidigini simdi anladim soyle ki ayak tirnaginin baldiri var kucuk alt kismi kanamiş teşekkur ederim yardimci oldunuz meyve sebze verdim suan daha iyi kizarikligi geçti çok sagolunn

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Yardımım dokundu mu bilemiyorum ama rica ederim. Bununla geçmiş olsun tekrardan. Çabucak eski haline döner inşallah.😊

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Batikonla hafif bir pansuman yapıp teramycin sürebilirsiniz ince bir tabaka seklinde

Üst Alt