fikocano Yeni Üye Katılım 9 Nis 2024 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Puanları 1 28 Nis 2024 #1 Sultan papağanımın ağzı bazen kanıyor bazende ıslak oluyor ve hapşuruyor ayağını ağzına götüretek ağzından birşey çıkarmaya çalışıyormuş gibi yapıyor veterinere götüremiyorum ne yapmalıyım
Sultan papağanımın ağzı bazen kanıyor bazende ıslak oluyor ve hapşuruyor ayağını ağzına götüretek ağzından birşey çıkarmaya çalışıyormuş gibi yapıyor veterinere götüremiyorum ne yapmalıyım
Mustafa27 Eski Forumcu Moderator Redaktör Katılım 25 Eyl 2023 Mesajlar 2,438 Tepkime puanı 2,348 Puanları 113 Yaş 19 29 Nis 2024 #2 Geçmiş olsun video yükleyebilir misiniz video için adımlar;
fikocano Yeni Üye Katılım 9 Nis 2024 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Puanları 1 30 Nis 2024 #3 Watch unnamed | Streamable Watch "unnamed" on Streamable. streamable.com Yani kanamaları bu ara çok az oluyor ama ben tüneğinde gördüm kanı hiç halsiz değil hasta durmuyor ama bilmiyorum
Watch unnamed | Streamable Watch "unnamed" on Streamable. streamable.com Yani kanamaları bu ara çok az oluyor ama ben tüneğinde gördüm kanı hiç halsiz değil hasta durmuyor ama bilmiyorum