• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Sultan papağanımda ishal oldu

Hamdi

Müdavim
Yardımsever üye
Versele lagada biraz daha yağlı tohum oranı yüksek garden mix kullanın, ishali düzelmiş ancak yem değişikliği ve vitaminden dolayı dışkılar değişkenlik gösterebilir şimdilik korkulacak bir durum yok ☺
Bir şeyi yok şuan normal dışkısını yaptı daldarı yediriyorum bazen kanatlarını açıyor tehdit algılamış gibi etrafa falan bakınıyor hızlı hızlı galiba kendi gölgesinden korktu şuanlık normal teşekkür ederim

Hamdi

Müdavim
Yardımsever üye
Sultan papağanıma haşlanmış yumurta yediriyorum ama her yediğinden sonra kakası ishal oluyo ve koyulaşıyor

Hamdi

Müdavim
Yardımsever üye
Sultan papağanıma haşlanmış yumurta yediriyorum ama her yediğinden sonra kakası ishal oluyo ve koyulaşıyor
Sarısıyla beraber yiyor marul japon darısı koydum haftada 1 en fazla 2 defa yediriyorum normal mi?

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Haşlanmış yumurtanın sarısı yağdır çok vermeyin, 2 haftada bir beyazı daha iyidir, marul ben kuşlarda çok önermiyorum dokunabiliyor, yem dışında bir şeyler yediğinde dışkı farklılık gösterir bu normaldir ☺

Hamdi

Müdavim
Yardımsever üye
Haşlanmış yumurtanın sarısı yağdır çok vermeyin, 2 haftada bir beyazı daha iyidir, marul ben kuşlarda çok önermiyorum dokunabiliyor, yem dışında bir şeyler yediğinde dışkı farklılık gösterir bu normaldir ☺
Siz genel olarak ne yediriyorsunuz ve ben sebze meyve yediremedim onun yerine pelet yem kullanabilir miyim önerir misiniz ?

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Siz genel olarak ne yediriyorsunuz ve ben sebze meyve yediremedim onun yerine pelet yem kullanabilir miyim önerir misiniz ?
Ben pelet yem önermiyorum, içinde gıda boyası ve katkı maddesi var hatta benim köpeğim var ona bile köpek maması vermiyorum çünkü araştırmalarda laboratuvarda deney hayvanlarının yüzde sekseni kanser olmuş. O da pelet çünkü ☺ Ben yem ve sebze ağırlıklı besliyorum, ıspanak, maydanoz sapı, dereotu, salatalık, muz, elma, brokoli, kapya biber(çekirdekleri ayıklanmış) bunları veriyorum ☺

Hamdi

Müdavim
Yardımsever üye
Ben pelet yem önermiyorum, içinde gıda boyası ve katkı maddesi var hatta benim köpeğim var ona bile köpek maması vermiyorum çünkü araştırmalarda laboratuvarda deney hayvanlarının yüzde sekseni kanser olmuş. O da pelet çünkü ☺ Ben yem ve sebze ağırlıklı besliyorum, ıspanak, maydanoz sapı, dereotu, salatalık, muz, elma, brokoli, kapya biber(çekirdekleri ayıklanmış) bunları veriyorum ☺
Tamamdır teşekkür ederim tekrardan umarım benim civcivim alışır sebze meyveye kolay gelsin :)

ezgi99

Paylaşımcı
Malesef bu ürün inanın fayda etmez
Entrobac probiyotik verin gelince 3 gün üst üste
kapalı şişe su kullanın lütfen 😊mineral deposudur
Evet benim kuşumda ishal di üç gün verdim entrobac düzeldi o tarz vitaminler boş röhnfried en iyisi hem bt amin forte hem gerwit-w hemde bu bağırsak sağlığı için olan entrobac diğerlerini de alın bittikçe geçmiş olsun 😊

Son düzenleme:
Üst Alt