• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanıma vilmectin şiringayla uygularken birden basınçla fazla kaçtı

mehmetklc

Yeni Üye
Kullanılan İlaç
Vilmectin
Papağanıma ensesine uygularken fazla kaçtı elimle ovalamaya çalıştım bir saat oldu uygulayali uyguladiktan sonra huysuzlandi sürekli ensesini cekistiriyor tüylerini cekiyor uyuklamaya basladi korkuyorum ne yapabilirim veterinerde yok şu an gidebilicegim

EzgiA

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Merhaba Kaç damla Yaptınız? Tüylerine Bakın. Fazlası Varsa Orayı Silin. Fazlası Gitmiş Olur.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Yaptığınız bölgeyi ılık suya elinizi bandırıp deriyi ıslatın.

mehmetklc

Yeni Üye
Ilık suyla ense kısmını elimle yıkadım. Uyguladiktan yarım saat sonra da yıkadım şimdi yine yıkadım. Ama hala çok huysuz o kısımdaki tüylerini cekiyor yem yemiyor su icmiyor iki saattir sadece tüylerini cekiyor korkuyorum

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Evet ensesini ılık suyla yıkadım hala aynı durmadan o kısımdaki tüylerini cekiyor kızarıklıklar var
Tüyleri çeker gıcık olur kuşlar tüylerine bir şey yapılınca önemli olan ishal, nefes darlığı gibi semptomlar var mı

mehmetklc

Yeni Üye
Tüyleri çeker gıcık olur kuşlar tüylerine bir şey yapılınca önemli olan ishal, nefes darlığı gibi semptomlar var mı
Damla değen yerlerinde tüyleri gitti hicbi şey yemiyor su an üç dört saattir tuylerini cekiyor derisini görebiliyorum ensesindeki kızarmis

mortsvivants

Eski Forumcu
Gözlemleyin dışkısını atın lütfen, uzun zamandır yemiyorsa sizin müdahaleniz gerekebilir 🙏🏻

mehmetklc

Yeni Üye
Yarası nasil geçer tüyleri tekrar çıkarmi damla yaktı sanırım

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Yarası nasil geçer tüyleri tekrar çıkarmi damla yaktı sanırım
Çıkar tabiki hatta biraz deri kızarıklığı da normal kabul edilebilir önemli olan ishal, solunum problemi, yemden tamamen kesilmesi. Bunlar yoksa korkmayın 🙏

mehmetklc

Yeni Üye
Çıkar tabiki hatta biraz deri kızarıklığı da normal kabul edilebilir önemli olan ishal, solunum problemi, yemden tamamen kesilmesi. Bunlar yoksa korkmayın 🙏
Su anda bu şekilde yem yemeye başladı Herhangi bir ilaç krem takviye kullanmam gerekiyor mu tavsiyeniz varmı çok teşekkür ederim içime su serptiniz😊

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Su anda bu şekilde yem yemeye başladı Herhangi bir ilaç krem takviye kullanmam gerekiyor mu tavsiyeniz varmı çok teşekkür ederim içime su serptiniz😊
Rica ederim ne demek 🙂🙏 Maşallah sübhanallah minnoş yesin 🥰 Şu anlık bir şeye gerek yok kendi haline bırakın gözlemleyin 🌸