• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanıma kedi saldırdı

betulg

Yeni Üye
Yaklaşık 10 gun önce sultan papağanima kedi saldırdı kanat altinda yarası var ilk günlerde batikon ve terramycın uyguladım gün geçtikçe yarası iyileşiyor gibi. Hareketlerinde enerjisinde vs bı kötüleme yoktu ilk günden beri. Boynunun arkasında kuyruk bölgesinde ve kanat altındaki tüyleri yolunmustu şimdi yeni tüy kapsülleri çıkmış o bölgelerde. İki gündür o bölgeleri deli gibi kaşıyo bugün de ishal olmuş, gayet iştahlı enerjisi de iyi ishali için endiselenmelimiyim

Ekli dosyalar

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba hoşgeldiniz ☺ çok geçmiş olsun mümkün ise video ekler misiniz bir görelim çocuğu herhangi bir veteriner e götürdünüz mü ilaç verildi mi
1745083553777.png

betulg

Yeni Üye
Teşekkür ederim. Şehrimde kuşlardan anlayan bı veteriner yok diye biliyorum, köyde ikamet ettiğim için ulaşım da zor acikcasi benim için. Kardeşimin eşi veteriner teknikeri, onun ve hocalarının önerisiyle ilk gunler batikon ve terramycın krem uyguladım yaralarına. Bugün kendini kasirken çektiğim bı video ekledim
Merhaba hoşgeldiniz ☺ çok geçmiş olsun mümkün ise video ekler misiniz bir görelim çocuğu herhangi bir veteriner e götürdünüz mü ilaç verildi mi
Ekli dosyayı görüntüle 84335

betulg

Yeni Üye
Bu da yarasına ait bir video, ilk gunlerde çekmiştim bu videoyu şimdi daha iyi gibi yarası

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhaba çok geçmiş olsun, eczaneden Rif ampul alın kırın ve üzerine dökün antibiyotik ve antibakteriyeldir
Yanetkisi yoktur
Bakteri oluşumunu engeller, hızlı bir şekilde iyileşme sağlar eczaneden ücretli alınabilir, herhangi bir krem sürmeyin
2 tüp yeterli olur günde 2 defa uygulayın

betulg

Yeni Üye
Teşekkür ederim, bu görüntü yaklaşık 1 hafta öncesine ait yarası için bişey kullanmayı bıraktım git gide iyileşiyor, boyunluk takamadigim için o bolgeye bişey süremiyorum sürünce o bölgeyi çok fazla gagalayip yarayı büyütüyor. İlk günler batikon sürerken daha çok büyüttü yarayı şimdi uğraşmayı bıraktı. Yine de kullanman lazım derseniz kullanıcam. Bugün ishal oldu o endişelendiriyor beni yeni tüyleri çıkıyor vs, sürekli kendini kasimasi ishal olmasi normal mi acaba onu da merak ediyorum

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Ayrıca ishal zeolit tozu kullanmalısınız bağırsak florasını düzenler
Bağışıklık sistemi güçlenmelidir

Röhnfried ürünleri tavsiye ederim
Entrobac probiyotik bağışıklık sistemi içindir
Gervit-w multivitamin
BtAmin forte tüy kas kemik yapısını destekler
Zeolit tozu kursak sindirim ve bağırsak bakterilerini engeller, işhah açar
Mamaist.com dan temin temin edebilirsiniz
Şehmus BAKIR hocamızla iletişime geçebilirsiniz watsap hattından yardımcı olur

Mert G.

Eski Forumcu
Teşekkür ederim, bu görüntü yaklaşık 1 hafta öncesine ait yarası için bişey kullanmayı bıraktım git gide iyileşiyor, boyunluk takamadigim için o bolgeye bişey süremiyorum sürünce o bölgeyi çok fazla gagalayip yarayı büyütüyor. İlk günler batikon sürerken daha çok büyüttü yarayı şimdi uğraşmayı bıraktı. Yine de kullanman lazım derseniz kullanıcam. Bugün ishal oldu o endişelendiriyor beni yeni tüyleri çıkıyor vs, sürekli kendini kasimasi ishal olmasi normal mi acaba onu da merak ediyorum
Rif ampül kullanın yesede birşey olmaz zehirlenme yapmaz .

Son düzenleme:

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Baticon da iyot vardır sadece antibakteriyeldir yakar ve zarar verir
Rif ampül içinde iyot yoktur rahatlatır, dokunsa bile yanetkisi yapmaz tavsiye ederim

betulg

Yeni Üye
Ayrıca ishal zeolit tozu kullanmalısınız bağırsak florasını düzenler
Bağışıklık sistemi güçlenmelidir

Röhnfried ürünleri tavsiye ederim
Entrobac probiyotik bağışıklık sistemi içindir
Gervit-w multivitamin
BtAmin forte tüy kas kemik yapısını destekler
Zeolit tozu kursak sindirim ve bağırsak bakterilerini engeller, işhah açar
Mamaist.com dan temin temin edebilirsiniz
Şehmus BAKIR hocamızla iletişime geçebilirsiniz watsap hattından yardımcı olur
Nasıl iletişime gecebilirim acaba

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Çocuk bana biraz zayıf geldi kilosunu biliyor musunuz? Bugün ishalden önce ne yiyip içmişti? Eğer o vitamini verdiyseniz o da yapmış olabilir

betulg

Yeni Üye
Bilmiyorum kilosunu henüz hassas tartı almadım, kuş 1 aydır benimle yeni sahiplendim daha önce erkek kardeşim bakıyordu. Henüz vitamini kullanmadım ulaşmadı henüz elime iade edecegim demet hanimin önerdiği vitaminleri isteyeceğim şimdi. Zayıflaması için bir neden yok aslında gayet iştahlı hem yemini yiyo hem de dal darı veriyorum. Bugün havuç yedirdim biraz ama havuç yedirmeden önce de ishaldi. Gold wings markasından yem ve yulaf da istetmistim önerir misiniz yoksa onları da farklı bı markayla değiştirmeli miyim ?

Üst Alt