• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanıma kafesinin kapısı çarptı, Best cage kafes yorumu?

Sylmbkts

Aktif Üye
Hastalık Belirtileri
Ayak kavrayamama
Hastalık Belirti Tarihi
25 Ocak 2022
Kullanılan İlaç
Terramiycin
Sultan papağanımın kafesinin kapısı yaylı sistem bugün kapı ayağına çarpmış, hafif kavrayamama sorunu var, terramiycin krem sürdük, gerçekten çok üzgünüm. Best cage kafes kullanan var mı acaba, kalitesi nasıldır? Kapısı yaylı sistem olmadığı için ve büyük olduğu için bu markanın kafesini almak istiyorum bilen birine de danışmak istedim. Şimdiden teşekkürler.

Sylmbkts

Aktif Üye
Ayağı hiç mi basmıyor. Günde 2 kere terramicin sürün parmağınızı ayağına götürün hiç kavrama vs yoksa kırık olma durumu var
Ayağı basıyor ama bir iki parmak açık kalıyor gibi, olay sonrası biraz topallamış, gün içinde de ayağını yukarı doğru çekmiş ama yine de iyiymiş, ama akşam saatlerinde daha kötü oldu sanırım.Umarım kırık yoktur

Sylmbkts

Aktif Üye
Ayağı hiç mi basmıyor. Günde 2 kere terramicin sürün parmağınızı ayağına götürün hiç kavrama vs yoksa kırık olma durumu var
Şimdi sordum da hafif kavrıyormuş arada üstüne basabiliyormuş, parmak açık ayak düz, ama bükebiliyormuş.

Sylmbkts

Aktif Üye
Siz kreme devam edin. Elinizde varsa sabah terramicin akşam herhangi bir vuruk ya da ödem atıcı krem sürün hidroid tarzı iyiye gitmezse tekrar konuşalım
Teşekkür ederim hidroid kremi de hemen edineceğim. Kafes hakkında bilgi sahibi misiniz peki yaşanan üzücü durumdan dolayı daha konforlu bir kafes almak istiyorum. Piyasada yatay telleri de olan, köşeli, büyük kapılı başka kafes bulamadım. Alternatiflerine göre nispeten uygun ama kalitesi hakkında fikrim yok

Sylmbkts

Aktif Üye
Kafeslerde marka konusunda pek bilgi sahibim değilim malesef. Ben 45lik üretim kafesi kullanıyorum. Eğer yeriniz müsaitse okadar büyük değil zaten o tarz bir kafes almanızı tavsiye ederim.
Teşekkür ederim yardımlarınız için