• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papaganim

burakdalbudak

Paylaşımcı
benimki de benden ayrilmiyor napicaz 🥲 Ama sizinki daha mi fena ne allah sabir versin 😂
Sabahtan akşama kadar videodaki gibiyiz arada ıslık çalmaktan ağzı kuruyor sanırsam hemen koşa koşa gidip su içiyor tekrar geri geliyor. Çok arsız ya dişi almak tek çözüm ama alacak durumum olmadığından şuanlık sürekli 2 kur ötüşü yapıyor bu şekilde hemen elimle çiftleşmek için hazırlık yapıyor. 😂😂Atletli çekebildim videoyu göğsümden ameliyat oldum da kusura bakmayın 😅

Elenora

Aktif Üye
Sabahtan akşama kadar videodaki gibiyiz arada ıslık çalmaktan ağzı kuruyor sanırsam hemen koşa koşa gidip su içiyor tekrar geri geliyor. Çok arsız ya dişi almak tek çözüm ama alacak durumum olmadığından şuanlık sürekli 2 kur ötüşü yapıyor bu şekilde hemen elimle çiftleşmek için hazırlık yapıyor. 😂😂Atletli çekebildim videoyu göğsümden ameliyat oldum da kusura bakmayın 😅

Ne kadar sirin anlasiyorsunuz oyle 😊 Gecmis olsun bu arada tez zamanda iyilesirsiniz umarim

Yasemin.e07

Paylaşımcı
peki es almazsam bir sorun cikar mi cunku suan es alsam bile ikisine bakabilecek durumda degilim
Kızıştırıcı yiyeceklerddn uzak tutup sırtına dokunmazsanız daha hafif atlatır bu dönemi 😄
Sadece yumurtlama gibi Bi olanak var ona da gereken zamanda değinilir diye umuyorum.. Hiç başıma gelmedi tek olup yumurtlayan bir dişi 😂😂