• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papaganim

Elenora

Aktif Üye
merhaba papaganim 1 yasinda ve benimle 10 aydir beraber . Bugun , 10 aydir gormedigim davrsnislari sergilemeye basladi . Surekli aglama sesi gibi melodiler cikariyor. kafeste boguluyor galiba diyorum cikariyorum elimdeyken de ayni sesleri ciksriyor . Normalde salincaginda uyur ya da yemligin ustunde uyur ama simdi kafesin en kosesinde uyuyor ve isirmaya , tislamaya calisiyor . Isirma huyu hic yoktu normalde . Fotografini paylastim orada duruyor hep . Internetten arastirdim biraz kizginlik doneminde gibi duruyor emin degilim

Bahar Y.

Müdavim
Ku
merhaba papaganim 1 yasinda ve benimle 10 aydir beraber . Bugun , 10 aydir gormedigim davrsnislari sergilemeye basladi . Surekli aglama sesi gibi melodiler cikariyor. kafeste boguluyor galiba diyorum cikariyorum elimdeyken de ayni sesleri ciksriyor . Normalde salincaginda uyur ya da yemligin ustunde uyur ama simdi kafesin en kosesinde uyuyor ve isirmaya , tislamaya calisiyor . Isirma huyu hic yoktu normalde . Fotografini paylastim orada duruyor hep . Internetten arastirdim biraz kizginlik doneminde gibi duruyor emin degilim
Kuşunuz erkek değil mi? Dişiyse tabana inip kuyruk kaldırma durumu olabiliyor da, erkeklerde öyle olmuyor diye biliyorum

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kuşun bir videosunu ekleyin net cevaplar verelim 👍

Elenora

Aktif Üye
suan o sesi cikarmiyor sadece saldiriyor

Elenora

Aktif Üye
kuyrugunu kaldirip basini egiyor bazen disi mi acaba ? Bana erkek demislerdi aldigimda

Elenora

Aktif Üye
cikardigi ses bu hatta daha hizli cikariyor

Son düzenleme:

Yasemin.e07

Paylaşımcı
aglama gibi demek istemistim 😅 Ben bu zamana kadar erkek diye sevdim umarim beni sasirtmaz 🥲🥲🥲
YouTube dan isterseniz çiftleşme videolarına bir bakın dişinin sesini anlayabilirsiniz bu sayede ayrıca duruşunu da..
Bende 2019 da aldığım yavru sultanım dişi çıkmıştı Tavşan da besliyordum o ara.. Curk curk diye bir ses geldi tavşandan sandım günlerce solunum sıkıntısı vardır burnu tıkalıdır dedim 😀 işin aslı bizim kız kızışmış onun sesiymiş kafesim dibinde kuyruk yaslamalı bir kızışma gördük.. Şimdi onun yavrusunun yavruları olacak 😊

burakdalbudak

Paylaşımcı
Parmağınıza alıp 2 3 kere poposuna sürün parmağınızı eline kur yapıp çiftleşmeye başlıyorsa erkektir. 😂

Elenora

Aktif Üye
YouTube dan isterseniz çiftleşme videolarına bir bakın dişinin sesini anlayabilirsiniz bu sayede ayrıca duruşunu da..
Bende 2019 da aldığım yavru sultanım dişi çıkmıştı Tavşan da besliyordum o ara.. Curk curk diye bir ses geldi tavşandan sandım günlerce solunum sıkıntısı vardır burnu tıkalıdır dedim 😀 işin aslı bizim kız kızışmış onun sesiymiş kafesim dibinde kuyruk yaslamalı bir kızışma gördük.. Şimdi onun yavrusunun yavruları olacak 😊
peki es almazsam bir sorun cikar mi cunku suan es alsam bile ikisine bakabilecek durumda degilim

Grpet

Müdavim
Üretici
bende sağlık konusunda bir yorum yapayim kusunuzun altında ızgara yok gazete var buda tüm hastalıklara acık olması demek yediği yada bastığı dıskılardan hasta olma olasiğinı katlıyorsunuz yediği gazete de onu zehirliyor bu yüzden kafeslerde ızgara olmalı ve gazete gibi materyallar koyulmamalı yerine kum yada granür koyabilirsiniz dibine

Elenora

Aktif Üye
bende sağlık konusunda bir yorum yapayim kusunuzun altında ızgara yok gazete var buda tüm hastalıklara acık olması demek yediği yada bastığı dıskılardan hasta olma olasiğinı katlıyorsunuz yediği gazete de onu zehirliyor bu yüzden kafeslerde ızgara olmalı ve gazete gibi materyallar koyulmamalı yerine kum yada granür koyabilirsiniz dibine
degerli yorumunuz icin tesekkur ederim normalde zaten izgara kullaniyorum ve gazete yok deneme kitapcigi kagidi var onu yemiyor agzinda geveleyip atiyor . Papaganima 1 yildir bakiyorum . Diger Cennet papaganima da 5 sene baktim ishallik disinda bir hastalik gecirmediler . 1 haftadir evde yoktum anneannem bakti papaganima yine de saolun ben yeteri kadar bilgiyim 😊