• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kızgınlık Yumurtası Sultan papağanım yumurtluyor

Kaan71

Yeni Üye
Sultan papağanım daha önce belli bir arayla kızgınlık yumurtası yaptı. Onun yanına bir tane erkek getirdim. Birbirleri ile hiç ilgilenmiyorlar. Ama daha önce yumurta yaptığı yere kendini kapattı 3 tane yumurta yaptı 1 haftada. Bunu kızgınlık yumurtası olup olmadığını nereden anlayabilirim

Nisa K.

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
Kafes ortamınız nasıl fotoğraf paylaşır mısınız? Yuvalık takılı mıydı? Kuşların videosunu streamable.com üzerinden paylaşın. @Semiha S. @Burçak A.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Yumurta yaptığı yeri engel koyup kapatın girmesin. Yumurtaları alın atın. Kafes dışında kuluçka olmaz. Dolu olsada ilerlemez. Alıp kafese koysanız üstüne yatmaz. Onun için atın ve o alanı kapatın girmesin. Eşleme varsa kafes dışına çıkarmayın. Sonbaharda yuvalık takım.

Kaan71

Yeni Üye
Kafes ortamınız nasıl fotoğraf paylaşır mısınız? Yuvalık takılı mıydı? Kuşların videosunu streamable.com üzerinden paylaşın. @Semiha S. @Burçak A.
İyi günler. Kafesinde yuvalık takılı değil hiç takmadım. Önce birbirine alışsın diye bekledim ama yan yana gelmiyorlar. Kuşların videosunu atacağım fakat nasıl gönderebilirim

Kaan71

Yeni Üye
İyi günler. Kafesinde yuvalık takılı değil hiç takmadım. Önce birbirine alışsın diye bekledim ama yan yana gelmiyorlar. yanyana geldikleri zaman da birbirine tıslayıp gaga atıyorlar. Genelde dişi kuşum daha agresif.

Son düzenleme:

Kaan71

Yeni Üye
Yeni aldığınızda melodik ötüş var mı? Erkek olduğuna emin misiniz?
Evet erkek olduğuna eminim. Ötüş şekilleri zaten farklı geldiğinde konuşuyordu arkadaşımdan aldım. Bunları yan yana getirdikten yaklaşık bir hafta falan sonra konuşmayı da bıraktı ufak tefek bir şeyler söylüyordu. Genelde kafes dışındalar çok fazla bağırdıkları için kafesten çıkarıyoruz. Ama evin içinde de kafes içinde de birbirlerine yaklaşmıyorlar pek

Üst Alt