• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Sultan papağanım yerden kalkmıyor video ekledim

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba kuşun cinsiyeti nedir dişi mi

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Dişi olması lazım ablam emanet etti 2 haftalığına bizde kalıcaktı.Bakımını vs hiç aksatmadık ta Balkona vs çıkartıyorduk
Yumurtlayabilir popoya bakabilir misiniz şişlik sertlik vs var mı

firat1334

Yeni Üye
Pek aram yok şiş olup olmadığını anlayamadım ama hiçbir şekilde yerden kalkmıyor. Elime aldım ona rağmen kalkmıyor.Beslenme dahi yapmıyor.
Kaldırıp ayak üzerinde dursun dedim hiçbir şekilde ayakta durma değil ayağını bile bırakmadı

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Yani bilemiyorum yumurta sıkışması yaşıyor olabilir. Siz bize yardımcı olun bizde size yardımcı olalım bu şekilde sorun nedir anlayamayız. Kusma öğürme vs var mı. Yoksa sadece tabanda mı duruyor. Dışkılar ne yönde temiz beyaz peçeteye yeni yapılmış dört beş dışkıyı da ekleyin bir bakalım.

firat1334

Yeni Üye
Yani bilemiyorum yumurta sıkışması yaşıyor olabilir. Siz bize yardımcı olun bizde size yardımcı olalım bu şekilde sorun nedir anlayamayız. Kusma öğürme vs var mı. Yoksa sadece tabanda mı duruyor. Dışkılar ne yönde temiz beyaz peçeteye yeni yapılmış dört beş dışkıyı da ekleyin bir bakalım.
Tamam teşekkür ederim eklicem takip edip.Dışarı çıkardım ayakları kullanmadan kanatla kendisini sürüklüyordu.

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Tamam teşekkür ederim eklicem takip edip.Dışarı çıkardım ayakları kullanmadan kanatla kendisini sürüklüyordu.
Ayakları kullanamıyorsa kısmı felç yada ciddi şekilde vitamin, kalsiyum yada mineral eksikliği yaşıyor olabilir o anın da videosu atarsanız iyi olur elinizde b kompleks vitamin varsa veriniz.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba geçmiş olsun
ACİL bir şekilde veteriner hekim görmeli
Yumurta sıkışması yada farklı bir durum olabilir
Yumurta varsa rontgende çıkar müdahale edilir, kuş kanatlarını yanlara bırakmış çok tehlikeli, lütfen veteriner hekim görsün

Üst Alt