• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Sultan papağanım yem yemiyor

Flawless

Yeni Üye
2 gün önce sultan papağanı aldım eve geldiginden beri hiç yemek yemedi akıllı yemlik ve normal yemlik var ikisindede hiç çöp yok gözleri açık ama hareketsiz dal darı koydum onuda yemedi elimi kafese yaklaştırdığımda kaçmıyor ne yapmalıyım aldığım kişi normal yeni geldigi için diyor su içiyor yem yemiyor

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Diskisindaki kırmızı şey dal darı ben kafese koyarken dökülmüştü yani diskiyla alakası yok böyle duruyor 2 gündür dün 1 bugün 2. Gün hiç yemek yemedi
Merhaba yeni geldiği için stres yapar, darıyı yakınına asın, akıllı yemlik ten yiyemez büyük ihtimalle, onu çıkarın ve düz yemlik koyun üstü açık olsun, suyu günlük tazeleyip, aspur yulaf çekirdek darı mutlaka verin

Flawless

Yeni Üye
Çok teşekkür ederim neden akıllı yemlikte yiyemez elimdeki kafesin yemliğindede yem var onuda yemiyor şimdiden çok teşekkür ediyorum

Flawless

Yeni Üye
Merhaba yeni geldiği için stres yapar, darıyı yakınına asın, akıllı yemlik ten yiyemez büyük ihtimalle, onu çıkarın ve düz yemlik koyun üstü açık olsun, suyu günlük tazeleyip, aspur yulaf çekirdek darı mutlaka verin
Abla kuşum ishalde oldu son 3 dışkısı yeşil su gibi hala yemek yemedi kafeste her türden yemek var yumurta sarısı verdim onuda yemedi titriyor bide sss diye sesde çıkarıyor
Ve kafes altında duruyor çoğunlukla
Şuan akşam ve kafesin alt tarafında uyuyor

Son düzenleme:

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Ve dişi muhabbet kuşum var 60gr tam yanında erkek kuşta var sizce yumurta olabilirmi
Merhaba dişi çok kilolu jumbo ise dahi kilolu fotoğraf paylaşır mısınız lütfen görelim bakalım, yumurta mı Lipom mu?

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Abla kuşum ishalde oldu son 3 dışkısı yeşil su gibi hala yemek yemedi kafeste her türden yemek var yumurta sarısı verdim onuda yemedi titriyor bide sss diye sesde çıkarıyor
Ve kafes altında duruyor çoğunlukla
Şuan akşam ve kafesin alt tarafında uyuyor
ACİL beslenmesi gerekli, şiringa ile el besleme maması verin, bu kadar aç kalması iyi değil, ishal de başlamış bağışıklık sistemi düşüyor

Üst Alt