• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanım yem yemiyor

Duygu09

Yeni Üye
Merhabalar sultan papağanım yem yemiyor sadece dal darı yiyor ne yapmam lazım iki gün vermedim yine de yem yemedi içindeki çekirdekleri ve tohumları yiyor sadece aç kalmasın diye her gün dal darı veriyorum ne yapabilirim yardım

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
İçindeki çekirdek ve tohumları yediğinden bahsetmişsiniz. Yediği tohumlar hangisi?

Duygu09

Yeni Üye
Yemi karışık yem normal yemler duruyor ama çekirdekleri falan kırıyor yemi değiştirdim şimdi içinde sünger gibi renkli birşeyler var onları da yiyor

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Yemi karışık yem normal yemler duruyor ama çekirdekleri falan kırıyor yemi değiştirdim şimdi içinde sünger gibi renkli birşeyler var onları da yiyor
Renkli kimyasal onlar. Mümkünse onların olmadığı yem kullanın. Sürekli daldarı ve çekirdek yağlanma yapar. Çekirdeksiz karışık muhabbet yemi kullanıp çekirdeği haftada bir gün verin. DalDarıyıda aynı şekilde. Mecbur kalınca mutlaka yer. Sizin sabretmeniz gerek.

Duygu09

Yeni Üye
Önerebileceğiniz bir yem markası var mı peki çünkü ölücek diye korkuyorum ve dal darı veriyorum yemediği için

Üst Alt