Zaman kaybetmeden röhnfried entrobac, probac, kanatlıoil prozyme plus gibi bir probiyotik alın. Diazyme a yaklaşmayın sakın, çalışmıyor. İnternetten sipariş geç olabilir. Petshopları, kuş üreticilerini gezin. En azından bir kaç günlük doz versinler sipariş verecekseniz. Yarım suluğa pirinç tanesi kadar yeterli zaten. Antibiyotiği kesin.Hazır su veriyorum nöbet düzenime göre sürekli değiştirmwye çalışıyorum suyunu. Kafesini yemizlemekte aksattım bu aralar yoğun çalıştığım için ama genel anlamda sürekli sirkeyle silerdim kafesini. Sebze meyve yiten bir kuş değil normal yem yiyor arada patates veriyorum ceviz fındığı çok sever. Aşırı bana bağlı bir kul streste bunu yapar mı. Birde çok su içti bugün aşırı hapşırdı ard arda kaç kez. Çevreme yakın bir veterine götürdüm çok kötüydüm şuan vermiyorum iki ilacıda çünkü ilaçtam sonra çok daha durgunlaşıyor iyi olmuyor. Probiyotik olarak ne kullanmam gerekir. Ne almalıyım. Kuşum hep yanımda benimle uyumak istiyor ötüyorkafesin içinden alınca susuyor ve uyuyor yanımda. Yem yemiş gece ben nöbetteydim geldiğimde yemişti ama yine sabah üzerime yemli bir dışkı bıraktı ve kumuda var onuda yiyor daha öncede böyle olmuştu bir kez ama hemen düzelmişti çok zayıfladı ne kullanmalıyım yardımcı olursanız sevinirim kanatlı hayvanlardan anlayan veterinerde bulamıyorum maalesef