• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Sultan papaganim yem yemiyor sadece uyuyor

keskinroni

Yeni Üye
19 Mart Perşembe günü sultan papağanı sahiplendim kuşum ilk gün gayet enerjikti yem yiyor su içiyordu gece uyurken çok kez hapşırıyordu sabah uyandığında çok halsiz görünüyordu büyük ihtimalle yeni uyandigindandir dedim ama 2 saat geçmesine rağmen hala halsizdi ve hiç yem yememişti sadece su içiyordu ve kafasını arkasına koyup uyuyordu ve dışkısı çok suluydu dal darı koymama rağmen yemiyor ne yapmam lazım

Hamdi

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
19 Mart Perşembe günü sultan papağanı sahiplendim kuşum ilk gün gayet enerjikti yem yiyor su içiyordu gece uyurken çok kez hapşırıyordu sabah uyandığında çok halsiz görünüyordu büyük ihtimalle yeni uyandigindandir dedim ama 2 saat geçmesine rağmen hala halsizdi ve hiç yem yememişti sadece su içiyordu ve kafasını arkasına koyup uyuyordu ve dışkısı çok suluydu dal darı koymama rağmen yemiyor ne yapmam lazım
Dışkı fotoğrafı var mı ? Ve gece hapşırması sürekli ise normal değil. Oda soğuk olabilir , havasız olabilir veya kuş daha önceden hastalık kapmıştır ondan dolayı bir kuşun kafesini , dışkılarını ve kendisinin bir fotoğrafını atar mısınız?

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Diskilari sağlıklı değil. Analiz Yaptırın Lütfen. Bakteriyel Bir Rahatsızlığı Olabilir. Kursak ve Diski Analizi Yaptırın. Gerek Görülürse Röntgen Cektirebilirsiniz.

Üst Alt