• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanım yem kusuyor

Cycontic

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Kusma, ishal, halsiz
Hastalık Belirti Tarihi
29 Ağu 2022
Öncelikle merhaba burada yeniyim ve yardıma ihtiyacım var. Bir tane sultan papağanım var galiba üşüttü. Kuru yem kustu, halsiz, ishal, bide hızlı nefes alıp veriyor. Ne yapacağımı bilemedim. Kafama göre ilaç vermek istemedim. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Cengiz N.

Müdavim
Kıdemli Üye
Kafesi pencereye yakınsa, ve pencere açık duruyorsa ceryanda kalmış olabilir! Uzman arkadaşlar gördükleri zaman yardımcı olacaklardır siz kuşun tünekte ki fotosunu ve güncel dışkı fotosu atarsanız sorunu daha kolay anlaşılır

Cycontic

Yeni Üye
Kafesi pencereye yakınsa, ve pencere açık duruyorsa ceryanda kalmış olabilir! Uzman arkadaşlar gördükleri zaman yardımcı olacaklardır siz kuşun tünekte ki fotosunu ve güncel dışkı fotosu atarsanız sorunu daha kolay anlaşılır
Bu şekilde ve bugün hava sıcak diye yıkamıştım belkide ondan oldu

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Video ekleyin bakalım birde kendiniz yıkamayın banyoluk takarsiniz kendi isterse yikansjn lakin bu ara onu da takmayın bir görelim yardımcı olalım

Cycontic

Yeni Üye
Video ekleyin bakalım birde kendiniz yıkamayın banyoluk takarsiniz kendi isterse yikansjn lakin bu ara onu da takmayın bir görelim yardımcı olalım
Video denedim ama site desteklemiyor dedi sabah veterinere götürdüm bana bi toz verdi suluğunun çeyrek suya çay kaşığının ucu kadar karıştırıp içirecekmişim. Kendisi ara ara içiyor. Kusması durdu ama hiç bir şey yemiyor. Hali yok bazen yere iniyor bazen yukarı çıkıyor. Veteriner eğer bugün yemezse getirin kursak beslemesi yapalım dedi.

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Streamable üzerinden yükleyebilirsiniz videoyu

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kuşun acil tedaviye ihtiyacı var 👍 önceliğiniz beslemek olsun ve ayrıca serum gerektirebilir kanatlı uzmanı şart mudahele gerekiyor

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Veterinerin verdiği ilaçların isimlerini kesinlikle sorun eğer söylemiyorsa o veterinerden ilaç almayın.