• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Sultan papağanım yem kıramıyor

Kivango_12

Yeni Üye
Sultan papağanımı 3 gün önce aldım pey shoptan 2 aylık yavru. Yem kırmaya çalışıypr ağzına alıyor kırmaya çalışıyor kıramıyor geri bıralıyor. Sadece dal darını kırabiliyor çekirdeğini çitleyip veriyorum yemiyor. (Şuan patmağıma falan çıkıyor kendini sevdiriyor) Fazla dal darı vermek kilo alımına yol açıyor biliyorum ama başka çatrm yok dün tırnağı kanadı ztn tüle yakmış ayağını şuan ayağıda iyi.

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba 2 aylık olduğuna emin misiniz. Kuşun net şekilde fotoğrafını ekleyin Sultan sahibi arkadaşlarım yorumda bulunurlar. Bir iki daldarı yemekten hemen yağlanma yapmaz ama süreklilik arz ederse uzun veya kısa vadede kuşun durumuna göre karaciğer sorunları yaratabilir. Siz videosunu ve fotoğraf ekleyin arkadaşlarım değerlendirsin.

Kivango_12

Yeni Üye
Merhaba 2 aylık olduğuna emin misiniz. Kuşun net şekilde fotoğrafını ekleyin Sultan sahibi arkadaşlarım yorumda bulunurlar. Bir iki daldarı yemekten hemen yağlanma yapmaz ama süreklilik arz ederse uzun veya kısa vadede kuşun durumuna göre karaciğer sorunları yaratabilir. Siz videosunu ve fotoğraf ekleyin arkadaşlarım değerlendirsin.
Gönderdim

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Teşşekürler ayrıca kafesin telleri biraz geniş geliyor kafasını çıkartıyor geri sokuyorum sıkışvak diye korkuyorum
Ah o kafes aralığından çıkma anımız bizim çokça var. Yavru iken bizde de aynı sorun vardı. Olgunlaştıkça o huyundan vazgeçti. Bir sürü videolarımız bile vardır. Ben tel aralarina hep kalınca kağıt havlu sıkıştırmıştım.

Kivango_12

Yeni Üye
Ah o kafes aralığından çıkma anımız bizim çokça var. Yavru iken bizde de aynı sorun vardı. Olgunlaştıkça o huyundan vazgeçti. Bir sürü videolarımız bile vardır. Ben tel aralarina hep kalınca kağıt havlu sıkıştırmıştım.
Ben çıkcağı yere kağıt havlu koydum çıkarmayı öğrendi en son şuan kalamar kemiği ve taş koydum. Yem içindr yemi hafifçe ezidim şuan birazdan salıncaktan iner tekrar dener yemeyi

Üst Alt