• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kızgınlık dönemi Sultan papağanım yaklaşınca geçici felç geçirir gibi kalıp kısa kısa ötüyor hareket etmiyor sonra düzeliyor

Kadirsari

Yeni Üye
Hastalık Belirti Tarihi
19 Eki 2025
Sultan papağanım yaklaşınca geçici felç geçirir gibi kalıp kısa kısa ötüyor hareket etmiyor sonra düzeliyor sevmeye çalıştıkça daha çok yapıyor neden olur

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Kuşunuzun videosunu çekip streamble.com üzerinden atabilir misiniz

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Streamable üzerinden videosunu yükleyip linkini burada paylaşırmısınız

Kadirsari

Yeni Üye
Eşi var yanında ama sadece yaklaştığımda böyle yapıyor boynunu eğip kafası kalkık şekilde hareketsiz kalıyor normalde kendisine dokundurmaz ama kriz anında hiç tepki vermiyor kriz geçirmesinden korkuyorum

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Eşi var yanında ama sadece yaklaştığımda böyle yapıyor boynunu eğip kafası kalkık şekilde hareketsiz kalıyor normalde kendisine dokundurmaz ama kriz anında hiç tepki vermiyor kriz geçirmesinden korkuyorum
Hayır felçlik bir durum değil. Eşi varsa yuvalık takın ve kafes dışına çıkarmayın. Çiftleşme hareketi yapıyor.

Kadirsari

Yeni Üye
Sultan papağanım yaklaşınca geçici felç geçirir gibi kalıp kısa kısa ötüyor hareket etmiyor sonra düzeliyor sevmeye çalıştıkça daha çok yapıyor neden olur
2 adet sultan papağanım var dişi ve erkek dişi sürekli yanaşıyor ve ciftleşme hareketi yapıyor erkek kaçıyor yuvalık taktım kızgınlaştırıcı aldım ama yemiyorlar girmiyorlar ne yapmamı önerirsiniz

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
2 adet sultan papağanım var dişi ve erkek dişi sürekli yanaşıyor ve ciftleşme hareketi yapıyor erkek kaçıyor yuvalık taktım kızgınlaştırıcı aldım ama yemiyorlar girmiyorlar ne yapmamı önerirsiniz
Yuvalığı ne zaman taktınız. Kuşlar kafes dışında olduğu sürece kuluçka süreci başlamaz.