• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Sultan Papağanım ve genel durumu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Yemezsen hasta olursun diyorum, onlar benim minik çocuklarım, sevgi ile yediriyorum, bıcır bıcır geliyorlar😊
Bunlar dağ kekiği ve yulaf samanı, stres giderici ve rahatlatıcı onlar mutlu ben çok çok mutlu 🥰🤲 ev mini petshop ve kimya laboratuvarı🤣🤣🤣🤣

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Benim kuş sevgiden anlamıyor abla😀 keşke niğdeden taşınmasaydın🤣
Ben Niğde den taşınmadım 🤣🤣🤣yılda 1 hafta Ferteğe geliyorum, evimiz var orda👍Ankara da yaşıyorum doğma büyüme, anneannem Fertekli dedem Hançerli, rahmetli oldular, kabir ziyareti yapıyoruz😊🤲

Erenb51

Tutkulu
Ben Niğde den taşınmadım 🤣🤣🤣yılda 1 hafta Ferteğe geliyorum, evimiz var orda👍Ankara da yaşıyorum doğma büyüme, anneannem Fertekli dedem Hançerli, rahmetli oldular, kabir ziyareti yapıyoruz😊🤲
Anladım abla ben ferteği köy sanıyordum🙂allah rahmet eylesin

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Anladım abla ben ferteği köy sanıyordum🙂allah rahmet eylesin
Allah razı olsun ablacım 🤲Kasabaydı Niğde ye bağlandı ilçe oldu, eski tadı kalmadı, kimsede yok, eve gelip gidiyoruz işte

smblarer

Tutkulu
Karaciğer yağlanması, darbe bu ikisi yapar ablacım ayrıca rahatsızlık bir şey yok ☺ Devedikeni tohumu unu kullanabilirsin, haftada 2 gün sebze ver, meyve verme 🌸
@Burçak A. abla merhaba gagadaki leke koyilasmaya başladı galiba koyulasmasi lekenin iyileşmesi anlamına geliyormuş dogrumudur ilk fotodaki 5 gün oncesine ait ikinciside bugüne ait birde darbeden dolayı olmuş olabilir kendi yasimasini gorunce gagasıyla çok sert bir şekilde vuruyor çünkü kur yapıyor röntgen cektiremedim gene deve dikeni ununuda en yakın zamanda alıp kullanacagim

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
@Burçak A. abla merhaba gagadaki leke koyilasmaya başladı galiba koyulasmasi lekenin iyileşmesi anlamına geliyormuş dogrumudur ilk fotodaki 5 gün oncesine ait ikinciside bugüne ait birde darbeden dolayı olmuş olabilir kendi yasimasini gorunce gagasıyla çok sert bir şekilde vuruyor çünkü kur yapıyor röntgen cektiremedim gene deve dikeni ununuda en yakın zamanda alıp kullanacagim
Bence darbeye bağlı da olabilir ablacım devedikeni kullan mutlaka ablacım

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Araştırmacı Üye
Kıdemli Üye
Güncel dışkısı
Elinizde zeolit tozu var mı? Eğer yoksa mamaist.com whatsapp hattından yazıp temin ederseniz iyi olur dolaşım sistemini desteklediği için karaciğere destek olur. Dışkısı da pek iyi değil zeolit onun içinde iyi gelebilir.

smblarer

Tutkulu
Elinizde zeolit tozu var mı? Eğer yoksa mamaist.com whatsapp hattından yazıp temin ederseniz iyi olur dolaşım sistemini desteklediği için karaciğere destek olur. Dışkısı da pek iyi değil zeolit onun içinde iyi gelebilir.
Var kullanmaya başladım şuanda böyle güncel diskisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt