Abla ben evdeyken zaten hep kafes dışında olduğu için canı sıkılmıyor ben evde yokken sıkılıyor gibi bide birşey okumuştum aynayı eşi olarak gorebiliyorlarmis sahiplerine karşı ilgileri azaliyormus nekadar doğru bilmiyorum arada sırada banyoya kaçıp bakiyor kendine alincada ısırıyor ama bilmiyorum eğer canı sıkılmaz dersen koyacagim
Bir sitede ısırmaları için kartondan yapılmış bir oyuncak görmüştüm baya mantıklı ama ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum eğer kötü değilse bende alırım belki
Abla ben evdeyken zaten hep kafes dışında olduğu için canı sıkılmıyor bide birşey okumuştum aynayı eşi olarak gorebiliyorlarmis sahiplerine karşı ilgileri azaliyormus nekadar doğru bilmiyorum arada sırada banyoya kaçıp bakiyor kendine alincada ısırıyor ama bilmiyorum eğer canı sıkılmaz dersen koyacagim
Eş görmüyor oğlum bildiğin kendini görüp laf cambazlığı yapıyor sürekli kesinlikle ilgi azalmıyor, aynadan takip ediyor şöför oğlumtavsiye ederim fakat dışarıda olsun kenarlarını kemirme sin çok tehlikeli
Ben tünek ile dışa astım
Bir sitede ısırmaları için kartondan yapılmış bir oyuncak görmüştüm baya mantıklı ama ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum eğer kötü değilse bende alırım belki
Siteyi biliyormusunuz, bide kafes dışında tahta kumbara var kemiriyor onu hep toz haline getirmiş resmen onu kemirmesinde sağlık açısından birşey olmaz dimi yani oliyormu öyle
Eş görmüyor oğlum bildiğin kendini görüp laf cambazlığı yapıyor sürekli kesinlikle ilgi azalmıyor, aynadan takip ediyor şöför oğlumtavsiye ederim fakat dışarıda olsun kenarlarını kemirme sin çok tehlikeli
Ben tünek ile dışa astım
Siteyi biliyormusunuz, bide kafes dışında tahta kumbara var kemiriyor onu hep toz haline getirmiş resmen onu kemirmesinde sağlık açısından birşey olmaz dimi yani oliyormu öyle
Abla benim ki kullanmaz gibi ya gene karton tahta kumbara kemirmeye devam eder özellikle evin eşyalarını kemiriyor çok kez kemirmesi için birseyler yaptım ancak hicbirsekilde kullanmadi