• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Sultan Papağanım ve genel durumu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Dışkı şimdi iyi, entrobac ile daha da iyi olur, üç gün üstüste verin ki sıkıntı olmasın😊🤲

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Herkese merhaba sultan papaganimin gagasinin uzunluğu normal mi sizce
Maşallah SüphanAllah Rabbim nazarlardan korusun saklasın beklesin minnoşu 😊🤲
Normal bıcırığın gagası😊🥰
Kurban olurum Yaradana 🥰

smblarer

Tutkulu
Birde bir sorum daha olacak Sultan papağanım hicbirsekilde herhangi bir oyuncakla oynamıyor kafesinde asılı topu kullanmıyor normal asılı olmayan top mu alsam, salıncağı var merdiven tarzı bir oyuncağı var ancak hiç kullanmıyor ben evde yokken canı sıkılıyor gibi hissediyorum yani başka oyuncak ne alınabilir yada nasıl alistirilabilir

Erenb51

Tutkulu
Birde bir sorum daha olacak Sultan papağanım hicbirsekilde herhangi bir oyuncakla oynamıyor kafesinde asılı topu kullanmıyor normal asılı olmayan top mu alsam, salıncağı var merdiven tarzı bir oyuncağı var ancak hiç kullanmıyor ben evde yokken canı sıkılıyor gibi hissediyorum yani başka oyuncak ne alınabilir yada nasıl alistirilabilir
Bence topla oynamıyorlar asılan boncuklu zilli oyuncaklar ile daha çok oynuyorlar🤗

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merdiven ve salıncak dikkatini çeker😊sağlam ahşap ve tahta boncuklu olanları tercih edebilirsin

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Abla salıncağı var ancak çıkmıyor merdivenide sadece kemiriyor oda nadiren
Ablacım keten ipli oyuncaklar var çok önemli ayna😊ayna tavsiye ederim büyük bir ayna kafes dışına da yerleştirebilirsin(benim dışarıda) hem sıkılmaz😊🥰

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt