• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Sultan Papağanım ve genel durumu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

smblarer

Tutkulu
Merhaba bayadir aklıma takılan ve merak ettiğim bir konu var internette araştırdım ancak birşey bulamadım kuşlar neden üzerleri örtülünce ötmeyi kesiyorlar 🤣 ötüyor üzerine örtü ortuluyor sonra susuyor bir sebebi varmı

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Uyku moduna geçiyorlar ☺

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
En sevdiği yer orası odada 😂 kemirmesi için birseylerde koydum önüne tüm gün takıliyor orada kendi halinde arada sırada seviyorum sevdiriyor kendini halinden mutlu beyfendi 🤣
Hep sağlıklı, mutlu olsun inşallah 😍

mortsvivants

Eski Forumcu
Kıdemli Üye

smblarer

Tutkulu
Orayı sahiplenmiş ondan tıslıyor 🤣🤣
@Burçak A. Merahaba bu konuyla ilgili bir sorum olacak kusura bakmayın rahatsız ediyorum oraya girince yani uzun bir süre çıkmıyor almadigim sürece yani tüm gün bıraksam orda kalıcak 🤣 normal dimi sahiplendiginden dolayı orayı kuşta herhangi bir sorun yaratmaz dimi orayı sahiplenmesi

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
@Burçak A. Merahaba bu konuyla ilgili bir sorum olacak kusura bakmayın rahatsız ediyorum oraya girince yani uzun bir süre çıkmıyor almadigim sürece yani tüm gün bıraksam orda kalıcak 🤣 normal dimi sahiplendiginden dolayı orayı kuşta herhangi bir sorun yaratmaz dimi orayı sahiplenmesi
Gayet normal ☺

smblarer

Tutkulu
Merhaba tekrardan bir sorum daha olacak biryerde okudum kafalarını yan cevirinen kuşlar görme sorunu çekiyormuş sizce her kafasını yan çeviren görme sorunumu yasiyor yada nekadar doğru bir bilgi bu Watch unnamed | Streamable

FatımaB.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Her zaman için gecerli değil bu benim oğlum da yapıyor ☺💗

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt