• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Sultan Papağanım ve genel durumu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Tamamdır sağolun peki onun dışında farklılık olması açısından başka neler verebilirim
Mevsimine göre sebze veya meyve verin, yumurta maması verin başka bir şeye gerek yok ☺ Buğday çimlendirip verebilirsiniz veya haşlayabilirsiniz bir de ☺

smblarer

Tutkulu
Mevsimine göre sebze veya meyve verin, yumurta maması verin başka bir şeye gerek yok ☺ Buğday çimlendirip verebilirsiniz veya haşlayabilirsiniz bir de ☺
Tamamdır teşekkür ederim son bir sorum daha olacak kusura bakmayın bu saatte rahatsız ediyorum bu fotoğraftaki nedir bir bilginiz varmi

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Tamamdır teşekkür ederim son bir sorum daha olacak kusura bakmayın bu saatte rahatsız ediyorum bu fotoğraftaki nedir bir bilginiz varmi
Estağfurullah her zaman sorabilirsiniz 7/24 danışma hattıyım 🤣🤣🤣 Evet mama bu, meyve ve sebze ile nemlendirerek veriliyor ☺

smblarer

Tutkulu
Mantar enfeksiyonu demiştiniz dün tek ağız kokusuyla olurmu yoksa başka belirtilerle beraber mi olur

zeysssbird

Eski Forumcu
Bir sorum daha olacak kusura bakmayın papaganimin ağzı kokuyor galiba günde yazmıştım bunla ilgili ama aşırı derecede değil gene dudağımı yerken kokladım geliyor koku yem kokusu gibi
Yem hariç bir şey yedi mi onun kokusu kalmış olabilir

smblarer

Tutkulu
Ağızda her koku olan kuş mantar enfeksiyonumu oluyor yoksa koku bazen normalde olabilirmi böyle aşırı derecede bir koku yok zaten yakinlastiriyorum gelmiyor koku ama dudağımı yemeye başlayınca hafif geliyor

zeysssbird

Eski Forumcu
Ağızda her koku olan kuş mantar enfeksiyonumu oluyor yoksa koku bazen normalde olabilirmi böyle aşırı derecede bir koku yok zaten yakinlastiriyorum gelmiyor koku ama dudağımı yemeye başlayınca hafif geliyor
Her koku mantara işaret değil ama sizin bahsettiğiniz kokuyu anlayamadim. Kuşun kendisinden geliyor olabilir mi

smblarer

Tutkulu
Her koku mantara işaret değil ama sizin bahsettiğiniz kokuyu anlayamadim. Kuşun kendisinden geliyor olabilir mi
Oladabilir tam emin degilim ya vücudunu koklayinca bişey yok ama böyle ağzı kapaliykende koku yok her nezaman dudağımı yemeye başlıyor bı koku geliyor anlamadım banyoda yaptirmiyoruz havalar soğuk diye

zeysssbird

Eski Forumcu
Oladabilir tam emin degilim ya vücudunu koklayinca bişey yok ama böyle ağzı kapaliykende koku yok her nezaman dudağımı yemeye başlıyor bı koku geliyor anlamadım banyoda yaptirmiyoruz havalar soğuk diye
Fısfıs şeklinde yapabilirsiniz. Koku için yorumsuzum şuan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt