• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Sultan Papağanım ve genel durumu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Bugün Gervit w vermiştim ama değiştirip mi vereyim ve 2 gün öncede 3 gün üst üstte probiyotik vermiştim genemi vereyim
O zaman vermeyin, bi daha yapacak mı bir bakın yeni yaptığı dışkılara bakalım

smblarer

Tutkulu
Birde kokuyor 😅 banyo olsa gecermi kafa kismindan geliyor yem kokuyor sanki yikansa kendi gecermi 🤣

smblarer

Tutkulu
Güncel dışkısı böyle peceteye alırken biraz dagildi

smblarer

Tutkulu
Merhaba kusumun dışkısının bukadar büyük olmasi normalmi dışkısı nasıl sizce
Bukadar buyuk yapmasının sebebi şey olabilirmi sahiplendigi biryer var oraya gidiyor genellikle ben evde yokken salmıslar gene oraya gitmiş sahiplendiği yerlere genellikle dışkısını yapmıyor uzun bir süre kalmış orda ondan dolayı okadar büyük olmuş olahilirmi ben genellikle salinca belli aralıklarda kafesine koyuyorum su içsin yem yesin diye o sırada diskida yapiyordu bugün orda olduğundan yapmadı sebebi bu olabilirmi

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Bukadar buyuk yapmasının sebebi şey olabilirmi sahiplendigi biryer var oraya gidiyor genellikle ben evde yokken salmıslar gene oraya gitmiş sahiplendiği yerlere genellikle dışkısını yapmıyor uzun bir süre kalmış orda ondan dolayı okadar büyük olmuş olahilirmi ben genellikle salinca belli aralıklarda kafesine koyuyorum su içsin yem yesin diye o sırada diskida yapiyordu bugün orda olduğundan yapmadı sebebi bu olabilirmi
Bence kuşunuza Zeolit tozu başlayın derim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt