• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Sultan Papağanım ve genel durumu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba kuşuna uzaktan çağırma eğitimi verenler nasıl verdikleri hakkında nasıl yaptıklarını anlatabilirler mi yardıma ihtiyacım var sultan oapaganim var kendisi 1 yaşında ele gelmeye alışık avuca Alinip kucakta sevdirmeye alisik herşeye alistirdim ama bir türlü uzaktan çağırmaya alistiramadim nasil yaptiniz yardım edermisiniz anlatirmisiniz kafesin üzerine koydum yemi gosterip her defasında biraz daha uzaklaşarak elime gelmesi için uğraşıyorum kısa mesafe olunca atlıyor ve çağırınca da gelmiyor.
Benim bildiğim bir bu ele yem alıp çağırmak var 🤷‍♀️☺

smblarer

Tutkulu
Yani olabilir fakat sürekli üzerine düşmek gerek bunun için, birkaç denemeyle olmaz.
2 haftadır günde en az 15 dakikada olsa yapıyorum ancak gelmiyor galiba hicbirzaman gelmicek inat ediyor aşiri şekilde 1 yaşindaki kuşun karakteri oturuyormuş herhalde alisirmi böyle zorlaşam ugrassam uzun bir süre

Son düzenleme:

smblarer

Tutkulu
Merhaba baştaki kuşun cinsiyeti nedir acaba eski bir video sormak yeni aklıma geldi 😂 (misır artik vermiyoruz o baştaki kuş bir tanidigin) cinsiyeti nedir acaba melodik otuş var videodan anlasilirmi Watch unnamed | Streamable melodik ötüyor ancak bidefa benim kuş. Onun üzerine çıktı oda benim kuşun üzerine çıktı bide tahmini yaşlari kaç

smblarer

Tutkulu
Bir sorum daha olacak kusura bakmayın çok soru soruyorum ama ilk fotoğraf geceki ikinci fotoğrafta şimdiki dışkısı zeolit kullanmaya devam edeyimmi 29 mart 30 marttan itibaren kullanmaya başladım zeolit tozunu

mortsvivants

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Bir sorum daha olacak kusura bakmayın çok soru soruyorum ama ilk fotoğraf geceki ikinci fotoğrafta şimdiki dışkısı zeolit kullanmaya devam edeyimmi 29 mart 30 marttan itibaren kullanmaya başladım zeolit tozunu
İlk fotoğraf lekeli ama ikinci kötü durmuyor. Devam edebilirsiniz zeolite.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Fotoğraf ve videoları silmeseydiniz belki bizde bakıp yorum yapardık😅 zeolit tozunu bir ilaç bir antibiyotik gibi düşünmeyin daha çok doğal bir takviye gibi düşünün ve hiçbir şeyi yoksa bile haftada bir iki kere sevdiği bir sebze, mama üzerine serperek verebilirsiniz. Bağışıklık sistemi için çok fayda sağlamaktadır

smblarer

Tutkulu
Fotoğraf ve videoları silmeseydiniz belki bizde bakıp yorum yapardık😅 zeolit tozunu bir ilaç bir antibiyotik gibi düşünmeyin daha çok doğal bir takviye gibi düşünün ve hiçbir şeyi yoksa bile haftada bir iki kere sevdiği bir sebze, mama üzerine serperek verebilirsiniz. Bağışıklık sistemi için çok fayda sağlamaktadır
Silmedim ki 😂 tamamdır hocam peki üstteki attığım videodaki kuşlarin cinsiyeti ve yaşları hakkında yorum yapabilirmisiniz belli olurmu arkadaki 1 yaşında benim kuşum diğerini bilmiyorum ama

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Boş noktalı yorum görünce ve arada gizlenmiş videoyu görmeyince kusura bakmayın yaşlılık işte 😅
Videoda çok belirsiz bir durum yani ordan cinsiyet ayırmak nerdeyse imkansız gibi birşey tahmin derseniz pied erkek Latino dişi☺ birde yağda patlamış mısır 😩 çok zararlı hiç tavsiye etmem eğer mısır verecekseniz haşlanmış tuzsuz yağsız verebilirsiniz

smblarer

Tutkulu
Boş noktalı yorum görünce ve arada gizlenmiş videoyu görmeyince kusura bakmayın yaşlılık işte 😅
Videoda çok belirsiz bir durum yani ordan cinsiyet ayırmak nerdeyse imkansız gibi birşey tahmin derseniz pied erkek Latino dişi☺ birde yağda patlamış mısır 😩 çok zararlı hiç tavsiye etmem eğer mısır verecekseniz haşlanmış tuzsuz yağsız verebilirsiniz
Estağfurullah. Eski video hocam zaten artık vermiyoruz bazen melodik ötüyor ama dişimi diyorsunuz birde yaşlari tahmini kaç

smblarer

Tutkulu
Merhaba az önce diş parazitin ikinci dozunu yaptım tüyü sertleşti gibi normal dimi bu şekilde gözüküyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt