• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Sultan Papağanım ve genel durumu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

smblarer

Tutkulu
Pek orijinal bir soruymuş. Bahsettiğiniz şeyi bilmiyorum anlamadım fakat maydanoz sapı, dereotu bunları verebilirsiniz çok da özel şeyler arayıp vermeye gerek yok. Tohum çimlendirme de olabilir.
Ha dediğim şey çimlendirme gördüğüm çinlendirmeydi nasıl yapiliyor bilginiz varmı

smblarer

Tutkulu
Teşekkür ederim cevabınız için hayırlı bayramlar ☺

smblarer

Tutkulu
Kusura bakmayın bayram vakti çok soru soruyorum müsait olduğunuzda cevaplarsiniz acelesi yok benim için dün geceki diskislari nasıl sizce

Mert G.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Merhaba sultan papaganim için verebileceğim ot tarzı birşey varmı çiçek şeklinde birşey görmüştüm bı ara ekilen bişey sonra onu yiyorlardi sultanlar ama hatırlamıyorum ne olduğunu bildiğiniz varmı o tarz birşey
Tohum cimlendırmeleri var onları verebilir sınız
Dıskı için zeolit kullanıyormusunuz

smblarer

Tutkulu
Bir sorum daha olacak kafesten çıkmak için otüyor şuanda cikaramam ve böyle alismasinida istemiyorum ben evde olmadığım vakitler öttüğünde hep çıkarttılar böyle alıştı her öttüğünde çıkacağını düşünüyor bu aliskanligindan vazgecirtebilirim dimi Watch unnamed | Streamable

Mert G.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Bir sorum daha olacak kafesten çıkmak için otüyor şuanda cikaramam ve böyle alismasinida istemiyorum ben evde olmadığım vakitler öttüğünde hep çıkarttılar böyle alıştı her öttüğünde çıkacağını düşünüyor bu aliskanligindan vazgecirtebilirim dimi Watch unnamed | Streamable
Çıkartmayın birşey olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt