• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Sultan papağanım uzun yolculuk

melisatkd

Aktif Üye
Değerli forum üyeleri selamlar,

Tercih sonuçları açıklandı. İstemesem de üniversite için şehir dışına gideceğim. Otobüsle 12-13 saat civarı sürüyormuş. Uçakla ise 2 saat. Şuan hangisiyle gideceğim belli değil. Otobüsle gidersem papağanım kafesiyle kucağımda olsa sorun çıkarırlar mı, kafesi büyük çünkü. Daha önce deneyimleyen var mı. Ve eşek sıpası bu kadar uzun yolculuğu kaldırır mı kendi kafesinde olsa da. ilk defa yolculuğa çıkacak kendisi. Veya kendisini muhabbet kafeslerine koyup kucağımda gitse olur mu? Gitmeden önceki gün vitaminini de vereceğim kendisine. Uçakta ise daha zor süreç olacağını tahmin ettiğim için ilk otobüs ihtimalini yazdım.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Büyük kafesle kucağınızda zor olur. Bence küçük kafestede kucakta zor olur. Taşıma çantası edinmeniz en iyisi diye düşünüyorum. Ben uzun yolculuklar yaptım çantada da kafestede ama kendi aracımla yaptığım için ona göre yer ayarladım. Kucakta sizi zorlar. Kuşta çok sallanır stres olur.

melisatkd

Aktif Üye
Büyük kafesle kucağınızda zor olur. Bence küçük kafestede kucakta zor olur. Taşıma çantası edinmeniz en iyisi diye düşünüyorum. Ben uzun yolculuklar yaptım çantada da kafestede ama kendi aracımla yaptığım için ona göre yer ayarladım. Kucakta sizi zorlar. Kuşta çok sallanır stres olur.
Teşekkürler öncelikle abla. Kendisine çanta almıştık öncesinde aslında ama asla içine girmeyi bırakın yanaşmadı bile. Travması olan bir kuş zaten, ele alışık olduğu da söylenemez, koyamadık da içine. Bu yüzden iade etmiştik. Çanta yine de almalı mıyım bu durumda da.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
İlk her türlü yadırgar ama sonrasında mutlaka alışır. Kafes zor olur iki tarafada. Yada kafesle bagaj kısmına vereceksiniz buda yine stres sebebi. Sonuç olarak birini seçmek zorundasınız. Aileniz bakmazmı ailenizle kalsın.

melisatkd

Aktif Üye
İlk her türlü yadırgar ama sonrasında mutlaka alışır. Kafes zor olur iki tarafada. Yada kafesle bagaj kısmına vereceksiniz buda yine stres sebebi. Sonuç olarak birini seçmek zorundasınız. Aileniz bakmazmı ailenizle kalsın.
Sanırım dediğiniz gibi yapacağım hocam, çantayı alacağım. Başta o kadar stres yaptı ki çantayı görünce bir şey olur diye korktum, zorlamadım çok. Alıp yanında bir süre bekleteceğim o zaman sonra zorla da olsa içine sokup evde birkaç tur atarım alışması için, umarım bir şey olmaz. olmaz değil mi
Ailem de benimle geliyor, zaten olsa da çok ilgileneceklerini sanmıyorum ben nereye o oraya :)

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Sanırım dediğiniz gibi yapacağım hocam, çantayı alacağım. Başta o kadar stres yaptı ki çantayı görünce bir şey olur diye korktum, zorlamadım çok. Alıp yanında bir süre bekleteceğim o zaman sonra zorla da olsa içine sokup evde birkaç tur atarım alışması için, umarım bir şey olmaz. olmaz değil mi
Ailem de benimle geliyor, zaten olsa da çok ilgileneceklerini sanmıyorum ben nereye o oraya :)
Birşey olmaz merak etmeyin. Hayırlısı olsun.🙏🏻

Üst Alt