• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Araştırmacı Üye
Kıdemli Üye

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Araştırmacı Üye
Kıdemli Üye
açlık dışkısına benziyor güzel değil

Son düzenleme:

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Besleme yaptınız mı? Dışkı iyi değil titreme de var herhangi bir şey yemediğinden emin misiniz? Bayat, tarihi geçmiş, zehirli çiçek vs

Doğacı

Eski Forumcu
Veterinere gitmeyecek misiniz? Kuşun iyileşme ihtimali var. Kendisinin yemesini beklemeyin kuş halsiz. Kursaktan besleme yapılması lazım. Kuş aç. Açlığa fazla dayanamaz. Zaman kaybı yaşanıyor maalesef

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Üretici
Yumurta mısır unu verdim ama yemiyor ağzında kalıyor
Sadece katı yumurta sarısını sıcağa yakın suda sulandırıp eritip sulu şekilde verin biraz. Kursağına bir şey girsin. Uzun süre aç kalması organlarını, bağırsaklarını iflas ettirir. Uzun süre tok tutöaz ama gıda gıdadır.

dkuş

Yeni Üye
Veterinere gitmeyecek misiniz? Kuşun iyileşme ihtimali var. Kendisinin yemesini beklemeyin kuş halsiz. Kursaktan besleme yapılması lazım. Kuş aç. Açlığa fazla dayanamaz. Zaman kaybı yaşanıyor maalesef
Hiçbir yer açık değil İzmir'in heryerini aradım ama kapalı hayvanlara önem yookki kuşum ölüme mahkum ediliyor

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Evinizde şiringa varsa yada çaykaşığı ile verin
Bakın hepimiz seferber olduk
Can ölmesin diye, Türkiye nin her yerinden yazıyoruz size
Elimizden başka bir şey gelmiyor
Çok üzülüyoruz

Ama siz yemiyor, ufff, offf, diyorsunuz, anlam veremiyorum 🤷
Nasıl yemez verin çabalayın, uğraşın, açar gagayı hasta zaten, ölmesini istemiyoruz,

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Üretici
VetDost Veteriner Kliniği

Totem Veteriner Kliniği

Hizmetler bölümünde kuş yazıyor, kuşlara bakıyorlarmış
@dkuş Doğacı arkadaşımızın yazdığı bu iki veterinerin telefonunu bulup aradınız mı?

Yolladığınız dışkı açlık dışkısı ama içindeki minik dışkıdan durumu anlayamadım. Zehirlenme de olabilir, bakteriyel enfeksiyon da. Zehirlenmeyi elebilsek bir şey önerebilirim belki ama eleyemiyoruz. Anlaşılan kuşunuz kusmuş da çünkü.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
@dkuş Doğacı arkadaşımızın yazdığı bu iki veterinerin telefonunu bulup aradınız mı?

Yolladığınız dışkı açlık dışkısı ama içindeki minik dışkıdan durumu anlayamadım. Zehirlenme de olabilir, bakteriyel enfeksiyon da. Zehirlenmeyi elebilsek bir şey önerebilirim belki ama eleyemiyoruz. Anlaşılan kuşunuz kusmuş da çünkü.
Duygu hanım, klimadan da enfekte olabilir, bakteri yerleşip kusturma yapabilir, biz bilemiyoruz, elimizden geleni yapıyoruz ama çok aç🥹🥹🥹🥹ve yemiyor, bir şekilde dışarı atıyor malesef ve ölüyor, vet yok diyor, kendinde de çaba yok, çok üzüldüm minicik ve çaresiz🥹🤲

TNZ

Aktif Üye
Yemiyor offff
[/QU
Duygu hanım, klimadan da enfekte olabilir, bakteri yerleşip kusturma yapabilir, biz bilemiyoruz, elimizden geleni yapıyoruz ama çok aç🥹🥹🥹🥹ve yemiyor, bir şekilde dışarı atıyor malesef ve ölüyor, vet yok diyor, kendinde de çaba yok, çok üzüldüm minicik ve çaresiz🥹🤲
Daha önce kursak tan beslenme yapmamış sa ondanda korkabilir dikkat li beslemek gerekiyor 😞

Üst Alt