• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Özelden verin numara yazdim size

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Araştırmacı Üye
Kıdemli Üye
yemlerinde daldarisindanda ilaç varsa zehirlenme olabilir

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Üretici
Olamazya hiçbir şey yemedi
Kaç gündür yemek yemiyor bu kuş? Son günlerde değişik ne yedi ne içti? Belirtiler neler? Ne veriyorsunuz kuşa takviye olarak? Ağzından köpük geliyor demişsiniz. Şehmus beye yolladığınız videoda köpük görmedim. Kusmadan mı bahsettiniz acaba?

Doğacı

Eski Forumcu
Size iki tane vet kliniği ismi yazdım kuşlara bakan. Eğer herhangi birine giderseniz teşhisi ve ilaç verirse verdiği ilacı buraya yazın. İlacı şırıngaya çeker ise ismini öğrenin mutlaka.

dkuş

Yeni Üye
Kaç gündür yemek yemiyor bu kuş? Son günlerde değişik ne yedi ne içti? Belirtiler neler? Ne veriyorsunuz kuşa takviye olarak? Ağzından köpük geliyor demişsiniz. Şehmus beye yolladığınız videoda köpük görmedim. Kusmadan mı bahsettiniz acaba?
Bilmiyorumm bende anlamadım bı baktım köpük geliyorduu

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Üretici
Bilmiyorumm bende anlamadım bı baktım köpük geliyorduu
Bizden çekinmeden, zeminde nasıl dışkılar varsa, net olarak çekip resmini paylaşın şu an. Beyaz kağıt üzerine yaptığı zaman da onları paylaşırsanız. Ama şu an öyle ya da böyle dışkıları görmemiz lazım.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Bizden çekinmeden, zeminde nasıl dışkılar varsa, net olarak çekip resmini paylaşın şu an. Beyaz kağıt üzerine yaptığı zaman da onları paylaşırsanız. Ama şu an öyle ya da böyle dışkıları görmemiz lazım.
Aynen katılıyorum dışkı bekliyoruz peçete üzerine yapmış 👍

dkuş

Yeni Üye
yem haricinde marol ve havuç yedi onun yediğinin aynısı eşide yedi ama ona birşey olmadı

Üst Alt