• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Sultan papağanım tek gözünü kısıyor

cicikuş_20

Yeni Üye
Kullanılan İlaç
D vitamini
Sultan papağanım tek gözü kapalı yada kısık duruyor gözünü açamıyor. Hareketlerinde bi değişiklik yok . Yaşadığım yerde kuş veterineri yok ne yapmam lazım

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Sultan papağanım tek gözü kapalı yada kısık duruyor gözünü açamıyor. Hareketlerinde bi değişiklik yok . Yaşadığım yerde kuş veterineri yok ne yapmam lazım
Merhaba forumumuza hoşgeldiniz 😊
geçmiş olsun ufak bir apse olmuş, eczaneden gentagut göz damlası alın ve günde 2 defa sabah akşam 1 damla damlatın 7 gün
Düzelecektir Allah ın izniyle 😊🤲

Ekli dosyalar

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Video ekler misiniz bir görelim? Gözünde kızarıklık var mı? Her zaman kısıkmı? Arada bir mı kısıyor? Ayağını kaldırırmı? Lütfen tünekte video ekler misiniz daha net cevaplar alırsınız

cicikuş_20

Yeni Üye
Video ekler misiniz bir görelim? Gözünde kızarıklık var mı? Her zaman kısıkmı? Arada bir mı kısıyor? Ayağını kaldırırmı? Lütfen tünekte video ekler misiniz daha net cevaplar alırsınız
Tünekte durmuyor en fazla bu kadar çekebildim. Telefon görünce ısırmaya çalışıyor çünkü.video çektim ama yükleyemedim hata verdi .gözünde de çok küçücük bi kızarıklık var resimde çok belli olmuyor.Arada bir açıyor geri kapatıyor .yada kısık duruyor.Bu sabah başladı. Dün hiçbirşey yoktu .iki gözünüde resim olarak ekledim .1. Resim normal gözü . 2. Resim de sürekli kıstığı gözü.

Ekli dosyalar

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Tünekte durmuyor en fazla bu kadar çekebildim. Telefon görünce ısırmaya çalışıyor çünkü.video çektim ama yükleyemedim hata verdi .gözünde de çok küçücük bi kızarıklık var resimde çok belli olmuyor.Arada bir açıyor geri kapatıyor .yada kısık duruyor.Bu sabah başladı. Dün hiçbirşey yoktu .iki gözünüde resim olarak ekledim .1. Resim normal gözü . 2. Resim de sürekli kıstığı gözü.
Tamam o zaman yukarda demet ablanın dediği damlayı alıp 5-7 gün kullanın sonrasında tekrar durum güncelleme yaparsınız geçmiş olsun

Üst Alt