• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Sultan papağanım tek gözünü kapatıyor

Emrelyus

Aktif Üye
Genelde uyku halinde gibi hareketsiz olduğu zaman yapıyor tek gözünü kapatıyor ama isterse açabiliyor ve dışkısı katı beyaz daha 2 aylık yem kırma var gibi duruyorum ama genelde yem yiyor tam beceremiyor gibi düzenli vitamin veriyorum yeşillik veriyorum bugün elma verdim, yumurta verdim
Keyfide yerinde gibi bir sorun yok gibi ama neden yapıyor anlamadım

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba çok fazla kalamar kemiği tüketmiyorsa pankreas sorunu var gibi duruyor. Üç gün kadar gazı iyice alınmış maden suyu takviyesi yapınız. Tam dolu suluğa yarı gazı alınmış maden suyu yarı temiz içme suyu. Bu şekilde tazeleyerek üç gün kadar verin. Sonra enzim içeren probiyotik takviyesi yapınız. Kanatlıoil prozim plus mesela.

Emrelyus

Aktif Üye
Merhaba çok fazla kalamar kemiği tüketmiyorsa pankreas sorunu var gibi duruyor. Üç gün kadar gazı iyice alınmış maden suyu takviyesi yapınız. Tam dolu suluğa yarı gazı alınmış maden suyu yarı temiz içme suyu. Bu şekilde tazeleyerek üç gün kadar verin. Sonra enzim içeren probiyotik takviyesi yapınız. Kanatlıoil prozim plus mesela.
Elektrolit var hocam bide entrobac probiyotik var bunalrı kullanıyorum

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Üç gün kadar dediğim şekilde sodayı verin arkasından sindirim enzimi içeren probiyotik ile destekleyin. Yağlı tohumlardan çekirdek vs biraz uzak durun arada yeşil yapraklı sebze ikram edin. Sonra dışkıları gözlemleyin.

Üst Alt