• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papağanım sürekli uyuyor

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
renkli ekmekler zararlı onları ayıklayın. Kuş hava akımına maruz kaldı mı? Bulunduğu ortamda pencere açtınız mı?

fuvkan

Yeni Üye
tamamdır o renkli parçalara dikkat edeceğim, ne tür bir hastalık fikriniz varmı? veteriner ishallık başlangıçı olduğunu söylemişti

fuvkan

Yeni Üye
renkli ekmekler zararlı onları ayıklayın. Kuş hava akımına maruz kaldı mı? Bulunduğu ortamda pencere açtınız mı?
bu saatlerde balkona çıkartıyorum balkonumda kapalı ama çiçeklerim fazla olduğu için havası biraz boğuk gibi etkisi olurmu

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
bu saatlerde balkona çıkartıyorum balkonumda kapalı ama çiçeklerim fazla olduğu için havası biraz boğuk gibi etkisi olurmu
Çiçeklerin havasından bir şey olmaz ama yediyse zehirlenme olmuş olabilir. Hiç yerken gördünüz mü

fuvkan

Yeni Üye
yok sürekli kapalı açılmıyor, dün ve bugün çıkardım bir iki tur uçuyor ve biraz yürüyüş sonrası olduğu yerde kabarık bir şekilde uyumaya devam ediyor çiçeklerden ısırık alma durumu da olmadı

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
yok sürekli kapalı açılmıyor, dün ve bugün çıkardım bir iki tur uçuyor ve biraz yürüyüş sonrası olduğu yerde kabarık bir şekilde uyumaya devam ediyor çiçeklerden ısırık alma durumu da olmadı
Kuşa daldarı temin edene kadar haşlanmış patates verebilirsin ishaline iyi geliyor. Diğer kuşla anlaşabiliyor mu strese girmiş olabilir eğer mutsuzsa

fuvkan

Yeni Üye
patates haşlamasımı 🙄 diğer kuşla pek anlaşamıyor şu anda, diğeri alışkın olduğu için sürekli peşinde geziyor diğeride biraz halsiz olduğu için ister istemez anlaşamıyorlar

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
patates haşlamasımı 🙄 diğer kuşla pek anlaşamıyor şu anda, diğeri alışkın olduğu için sürekli peşinde geziyor diğeride biraz halsiz olduğu için ister istemez anlaşamıyorlar
O zaman kuşları ayırmak iyi olmuş, iyileşene kadar ayrı tut. Evet patates haşlaması

Umur E.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Kuşları yaklaştırmayın dışkısı normal değil sonra ikisiylede uğraşırsınız

fuvkan

Yeni Üye
teşekkür ederim önerilerinizi dikkate alacağım

Üst Alt