• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Sultan papağanım strese girdi

Arda1616

Yeni Üye
Arkadaşlar kuşum strese girdi ve yem falan hiç yemiyor tüneğini kaldırdım fakat gine yemiyor

Ekli dosyalar

Hilye Bulut

Tutkulu
Stajyer Uzman
Tünekleri geri takın bildiğim kadarıyla sultanlar yukarıda durmayı seviyor,yemliği de yukarıya alın.Daldarı asın aç kalmasın

Arda1616

Yeni Üye
abla yemlik yukardaydı ve tüneklerde vardı ama 4-5 gündür hiç birşey yediremedim daldarıda verdim bi türlü yemedi ama şuan bir kase ve içine

Arda1616

Yeni Üye
yem koydum ordan rahatlıkla yiyebiliyor biraz yedikden sonra tünekleri yerleştireceğim stresini gidermem için başka öneriniz varmıdır?

Hilye Bulut

Tutkulu
Stajyer Uzman
Yemliği yukarıya çıkarın,tünekleri de geri takın mutlaka.Daldarı asılı kalsın aç kalmasından iyidir bir süre sonra daldarıyı haftada 1 verebilirsiniz.Takviyeleriniz var mı?b vitamini strese iyi gelir kullanabilirsiniz

Arda1616

Yeni Üye
vitaminim var su içinde fakat suda içmiyor suyu yere koymalımıyım?

Arda1616

Yeni Üye
daha öncede birtane whiteface bakmıştım fakat tatildeyken aile bireyim kaçırdı şuan bu gördüğünüz albino kuşu besliyorum öneride bulunsanız iyi olur

Hilye Bulut

Tutkulu
Stajyer Uzman
Röhnfried ürünleri olan
•Entrobac,probiyotik bağışıklık sistemini destekler.
•Gervit-w ,multivitamindir
•BtAmin forte, tüy kas kemik yapısını destekler sinir sistemini güçlendirir.
•Bunun dışında mutlaka grit kum alın kum sulukları oluyor içine koyun,her zaman kafeste bulunsun.Kuşların taşlıkları için gerekli.
•Kalamar kemiği bulundurun.
•Kuş kömürü edinin bir yemlikte grit kumla birlikte bulundurabilirsiniz(kumluk almazsanız).
▪︎Kuşunuza mevsim meyveleri/sebzeleri verebilirsiniz.(zehirli gıda olup olmadığını kontrol edin)
■nemli mama yaptığınızda mamaya kuş toprağı katabilirsiniz.
Bahsi geçen ürünleri ben mamaistten temin etmiştim oradan alabilirsiniz

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Strese girecek ne yaşadı???

Stresten değildir. Yeni gelen kuşlarda davranış değişikliği olur. Bir süre yem yemez. Takip etmek gerek. Hastalığı olabilir. Temiz peçete üzerine güncel dışkısını ekleyin. Stremable üzerinden videosunu yükleyip linkini burada paylaşırmısınız.

Üst Alt