• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Sultan papağanım nöbet geçirdi

Dilara llll

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Nöbet kafa yamukluğu denge bozukluğu
5 yaşında dişi sultan papağanı nöbet geçirdi dengesi bozuldu şimdi nöbet geçti ama kafası yamuk kaldı ayakda durmaya zorlanıyor lütfen yardım edin image.jpg

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Zehirlenme İhtimali var. Lütfen Bir Uzmana Gidin. Şimdilik Biraz Muz ve Üzerine Zencefil Tozu Serpin Çok Az Miktar O Şekilde Yedirmeye Çalışın. Bol Bol Su Icirin. İdrarla Zehiri Atsın. Ama Mutlaka Bir Uzmana Gidin.

Dilara llll

Yeni Üye
Aslında zehirlenecek
Merhaba Geçmiş Olsun. Zehirlenme İhtimali var. Lütfen Bir Uzmana Gidin. Şimdilik Biraz Muz ve Üzerine Zencefil Tozu Serpin Çok Az Miktar O Şekilde Yedirmeye Çalışın. Bol Bol Su Icirin. İdrarla Zehiri Atsın. Ama Mutlaka Bir Uzmana Gidin.
Teşekkür ederim. Ama zehirlenecek bir durum yada bir değişiklik olmadı aynı mama aynı su aynı takviyeler. Şimdi fark ettim bir gözü görmüyor sanki

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Aslında zehirlenecek

Teşekkür ederim. Ama zehirlenecek bir durum yada bir değişiklik olmadı aynı mama aynı su aynı takviyeler. Şimdi fark ettim bir gözü görmüyor sanki
Siz Görmeden de Yemis Olabilir. Bazen tohumların Bile Zehirlenebilir. Bende Yaşamıştım. Lütfen Bir Uzmana Gidin. Belki Baska Problemi Olabilr. Ama Zaten Kanatli Uzmanina Gitmeniz Gerekiyor. Ama Şimdilik Dediğim Şekilde Uygulama Yapın.

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba kuşta nörolojik bir problem olabilir. Gelebilirseniz İzmir'e gelin. Çünkü bu nöbetin arkası kuvvetli ihtimal yine gelecektir. En güvenli yol kanatlı uzmanı.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Travma sonucu ani körlük denge kaybı felç olabilir
Stres ve korku da yapabilir
Veteriner görmeli
Geçmiş olsun

Üst Alt