• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sultan papaganim niye böyle yapiyor

smblarer

Tutkulu
Merhaba hocalarım Sultan papağanım sizce neden böyle yapıyor kizginliktan dolayimi kızgınlık dönemi biter dimi. anlamadım kafesin tabanında birseylerle ugrasiyor yemligin altına bakıyor bazen şimdide pecetenin altına giriyor 😂 bir sorun yok inşallah dimi 😓 Watch unnamed | Streamable

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Ay çok güldüm hahahaha kızgınlığa girmiş hareketlere bak 🤣🥰🥰🥰 Merak etmeyin belli bir dönem olur o da geçer, elma verin ☺

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Tamamdır sağolun peki birşey daha sorucam ben hep yem darı veriyorum bide marul bunun dışında herhangi birşey onerirmisiniz yada yemiyle karistirabilcegim böyle ara sıra vereceğim güzel bı tarif varmı bildiginiz
Ben sebzelerin denenmesi taraftarıyım, brokoli, salatalık, yeşil çekirdekleri tamamen ayıklanmış köy biberi, kapya biberi, elma gibi ☺

Mert G.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Tamamdır sağolun peki birşey daha sorucam ben hep yem darı veriyorum bide marul bunun dışında herhangi birşey onerirmisiniz yada yemiyle karistirabilcegim böyle ara sıra vereceğim güzel bı tarif varmı bildiginiz
Vitamin kullanıyor musunuz

Üst Alt